Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Hakkında

redkit07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,129
441
83
Biliyorsunuz ki hepimiz Telegram gruplarına üyeyiz kriptolrla ilgili bugün yabancı adamın birisi bana bir sitede param var Rusya ve Çin’e çekim kapalı olduğu için sana atsam siteye kaydolsan da sen bana çekip atsan dedi dedim dolandırıcı bu heralde neyse üye oldum attım cüzdanı şuan hesapta 0.931 btc var ama site çekerken min tutar yatırım istiyor 0.005 istediği tutar işin bende yalan dolan para aktarmak için olduğunu biliyorum ama size şunu sormak istedim bu tutar benim hesabıma kafalarına göre atabiliyorlar mı yani hesabımda böyle bi para yok mu onu anlamadım para atmam param yok öğrenciyim dedim adam adres attı geri at bu hesaba diyor böyle işler de bi beni bulur bi akıl verin de konuşalım şu konuyu :D230C536C-FE2B-478A-AA5D-5C1D68A478F0.png

redkit07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,129
441
83
Site ismi de yukarda mevcut bunlar tokatcı onu anladım da adamlar kafalarına göre oraya tutar eklemeleri çok garibime gitti

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
1,285
113
yalan arkadaşım inanma böyle şeylere
kapat geç.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,847
47,742
113
Biliyorsunuz ki hepimiz Telegram gruplarına üyeyiz kriptolrla ilgili bugün yabancı adamın birisi bana bir sitede param var Rusya ve Çin’e çekim kapalı olduğu için sana atsam siteye kaydolsan da sen bana çekip atsan dedi dedim dolandırıcı bu heralde neyse üye oldum attım cüzdanı şuan hesapta 0.931 btc var ama site çekerken min tutar yatırım istiyor 0.005 istediği tutar işin bende yalan dolan para aktarmak için olduğunu biliyorum ama size şunu sormak istedim bu tutar benim hesabıma kafalarına göre atabiliyorlar mı yani hesabımda böyle bi para yok mu onu anlamadım para atmam param yok öğrenciyim dedim adam adres attı geri at bu hesaba diyor böyle işler de bi beni bulur bi akıl verin de konuşalım şu konuyu :DEkli dosyayı görüntüle 206933
Sasirtici bunun tl karsiligi nedir?hic guvenemedim

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
1,285
113
site fake kendilerine ait dolandırmak ıcın kurulmuş istesrse 100000000 btc ekler sanal her şey

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,131
4,647
113
Dost tl karsiligina bak ne oldugunu anlarsin bulusma
0.931 BTC = 524137,173 TL

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Banada biara yurtdışından gelirken biri 150 bin dolar vermişti ticaret yapiyormuslar şimdiki aklım olsa havalimanından kaçarsın

EngiinnKaya

Kayısı Kadar Güzel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,119
442
83
kanka yatıracak param yok de . sen yolla binance üzerinden çekim yapayım de