- 1,840
- 940
- 113
Dostlar MEXC borsasında geri sayımı olan bi coine anında 500 tl ile girdim şuan %90 düştü ama kaldıraç değil spotta girdim coinin değeri 0 tl olur mu veya olursa ne olur? Bilen biri aydınlatabilir mi?
Nasıl patlarım eldeki coinler mi gider?patlarsın
gitmez ama sıfıra çakılırsınNasıl patlarım eldeki coinler mi gider?
Bir ürünün değeri 0 olamaz, spot markette likidasyon da yok ek olarak. Ancak geri sayımı olan tokenlar değerlendirme bölgesinde veya inovasyon da oluyor. Geri sayım bittikten ilgili ürün her an delist olabilir, dolayısı ile bu ürünler için yüksek risk söz konusu. Bu tarz shitcoinler de manipulasyona çok açıkDostlar MEXC borsasında geri sayımı olan bi coine anında 500 tl ile girdim şuan %90 düştü ama kaldıraç değil spotta girdim coinin değeri 0 tl olur mu veya olursa ne olur? Bilen biri aydınlatabilir mi?
Yok öylesine attım 500 tl ufak bi miktar kalsın bakalım bi iki ay belki shib gibi reklam olurlar da milyoner eder bizi coinler elimde kalacaksa sorun yok ozaman saolasınBir ürünün değeri 0 olamaz, spot markette likidasyon da yok ek olarak. Ancak geri sayımı olan tokenlar değerlendirme bölgesinde veya inovasyon da oluyor. Geri sayım bittikten ilgili ürün her an delist olabilir, dolayısı ile bu ürünler için yüksek risk söz konusu. Bu tarz shitcoinler de manipulasyona çok açık
Hiç birşey olmazDostlar MEXC borsasında geri sayımı olan bi coine anında 500 tl ile girdim şuan %90 düştü ama kaldıraç değil spotta girdim coinin değeri 0 tl olur mu veya olursa ne olur? Bilen biri aydınlatabilir mi?
Değeri düşmüş olur sadece eski fiyatına gelir merak etme cöp koin degilseDostlar MEXC borsasında geri sayımı olan bi coine anında 500 tl ile girdim şuan %90 düştü ama kaldıraç değil spotta girdim coinin değeri 0 tl olur mu veya olursa ne olur? Bilen biri aydınlatabilir mi?
Çöp koin ama pepe ship gibi patlar falan diye satmayacağım hiç bi zamanDeğeri düşmüş olur sadece eski fiyatına gelir merak etme cöp koin degilse