Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Bağımlığı

TanerA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
761
415
63
Herkeze şimdiden iyi bayramlar diliyorum. sizlere yaşadığım durumu anlatıp abi tavsiyesi almak istiyorum
Yaklaşık 4 yıldır idddaa oynuyorum 16 yaşından beri 20 yaşına girdim ilk 2 sene sitelerin verdiği bonuslarla oynarak pek zarar etmıyordum hatta aylık 4 5 bın tl en az para kazanıyordum
fakat son 2 yıllık süreçte iyice kumar bağımlısı oldum 1 sene içinde 25'e yakın telefon sattım zihnimde sürekli cyber maçlar canlanıyor kendimi alıkoyamıyorum maalesef
ailemle aram bozuldu arkadaş çevrem kalmadı 10bin tl borcum da var iş buluyıorum fakat çalışma isteği bir türlü gelmiyor yapamadıgımı hıssedıyorum
ve sureklı seytan aklıma gırıp ne ısın var iste git iddaa da gunluk 400 500 kazan yeterlı dıyor
böyle giderse artık intihari düşünecegim
büyük abilerimin tavsiyelerini ihtiyacım var

ferhatcan21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,051
485
83
Herkeze şimdiden iyi bayramlar diliyorum. sizlere yaşadığım durumu anlatıp abi tavsiyesi almak istiyorum
Yaklaşık 4 yıldır idddaa oynuyorum 16 yaşından beri 20 yaşına girdim ilk 2 sene sitelerin verdiği bonuslarla oynarak pek zarar etmıyordum hatta aylık 4 5 bın tl en az para kazanıyordum
fakat son 2 yıllık süreçte iyice kumar bağımlısı oldum 1 sene içinde 25'e yakın telefon sattım zihnimde sürekli cyber maçlar canlanıyor kendimi alıkoyamıyorum maalesef
ailemle aram bozuldu arkadaş çevrem kalmadı 10bin tl borcum da var iş buluyıorum fakat çalışma isteği bir türlü gelmiyor yapamadıgımı hıssedıyorum
ve sureklı seytan aklıma gırıp ne ısın var iste git iddaa da gunluk 400 500 kazan yeterlı dıyor
Sana bir abi tavsiyesi bu seviyedeysen hemen bırak 1 aylık maaşını al tüm borçlarını kapat sürekli çalış birikim yal birazda ye demediler deme sonra

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,908
1,710
113
Kardesim, oncelikle erken yaşlarda başlamişsin. 16 da kim sana bonus kovala dedi. Cyber maçlar sanal, istediği gibi ayar çekerler. Acilen bırakmalısın. 10 bin değil, 50-100 - 200 bin en az batmiş halini düşün ve çekil bu işten

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,860
1,323
113
Kardeşim tedavisi var bu işin içten isteyerek gidersen olumlu sonuç alacağını düşünüyorum yaşın çok genç gençliğin var önünde bırak bu illeti 10 bin borç borç bile değil gençsin 2 ay dişini sık düze çıkarsın sonra kazandığım para sana gül gibi yeter gez eğlen dolaş

TanerA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
761
415
63
Kardesim, oncelikle erken yaşlarda başlamişsin. 16 da kim sana bonus kovala dedi. Cyber maçlar sanal, istediği gibi ayar çekerler. Acilen bırakmalısın. 10 bin değil, 50-100 - 200 bin en az batmiş halini düşün ve çekil bu işten
Abi insan bilemiyor ki lise okuyoruz o yaşlarda ailenin durumu zaten iyi değil baktik bedava para verıyorlar başladık iste bu sekılde o donem

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,569
7,224
113

kardeşim burada birbirimizi kandırmayalım. çoğu kişi kumar bağımlısı burada. sadece burada da değil ülkede böyle çok insan var. eğer anlattığın gibi sadece 10k ise borcun şimdiden bırak harbiden bi işe gir çalış keyfi olarak oyna. yoksa zaten gittikçe katlanıyor o borç kısmı ve sadece keşke borç kısmı olsa. sosyal hayatın bitiyor çevren dağılıyor arkadaşlarınla aran bozuluyor ailenle aran bozuluyor itibarın kalmıyor çünkü verdiğin sözleri yerine getiremiyor oluyorsun. zaten ondan sonrası da boktan bir durum oluyor. intihar düşünmek işin basiti boşuna o toplara girme harbiden daha 20 yaşındasın madem. kendini sevdiğin istediğin bir işe uğraşa ver. 5 sene sonra farklı noktada olursun. şu videoyu bırakayım izle. izlemeyen vardır belki.

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,562
1,966
113
İstanbul faydam bakirkoye git ben intihar düşünüyorum de yatırın benide de yatırırlar sonra ob gerçek delileri görünce kafan yetinen gelir arkanı bakmadan kaçarsın oynarsan sonun intihar

Cihanseyhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,130
1,465
113
Sana bir abi tavsiyesi bu seviyedeysen hemen bırak 1 aylık maaşını al tüm borçlarını kapat sürekli çalış birikim yal birazda ye demediler deme sonra
Bende sana bir soru sorayim genel olarak bende oynuyorum spor nadir slot genelde ve işin hep kâr'ndayim hiçbir zaman borçla is yapmadim ve hep durmasını bildim 100e 400 oldu çektim yedim mesela parayi . 2 hafta da 15k dan fazla almışımdır kaybettiğim çok nadir oluyor genelde bonus kovalarım zarar etmem cogu zaman kârla çıkıyorum ama sürekli bonuslara vs bakıyorum kontrol ediyorum ve parayi da gelen çatır çatır yiyorum sence ben devam mı edeyim

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,767
4,163
113
Çalışma isteğinin olmaması nedeniyle yardımcı olunamaz sana.Calisip sosyalleşecek ve zamanının büyük bölümünü calismaya ayırdığın için ve çalışırken cektigin sıkıntıların sebebiyle aklın başına yavaşça gelmeye başlayacak, hayatındaki güzelliklerin (dişisiyle, erkeğiyle, travestisiyle, hayvaniyla vsvs) farkına varacak orgazmın doruklarında ucacaksin.Bunu laf olsun diye, gülünsün ya da yerilsin diye yazmıyorum, başka çaren yok ! Çalışman gerekli.Sana hiçbir psikolog, psikiyatr yardımcı olamaz.Boyle gidersen hayatta herseyini kaybedeceksin.Hayatin da buna dahil.Ama dediklerimi yapar ve yaşarsan inanılmaz değişimi, gelişimi,açılan kapıları, tazelenen ümitleri görüp umutla yaşayacaksın.Selametle..

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,849
999
113
Kardesim birakacaksin diyenlere bakma kendileride bırakamıyorlar bu illeti.bu bir aliskanlik degil bir beyin hastalığı oncelikle hasta oldugunu kabul edeceksin sonra bunu ailene anlatacaksin ve psikolog-psikiyatri yardimi alacaksin,hesaplari kapat para taşıma vs bunlar cozum degil oynamak isteyen bunu her türlü oynar borc alir hirsizlik yapar esya satar yine babasının anasinin kartini calar para bulur.ailene ben kumar bağımlısıyım soz veriyorum oynamicam diyorum ama yine irademe hakim olamiyorum bu hastalığın etkisiyle bana yardim edin tedavim konusunda diyeceksin yine bu sureci atlatmak kolay degil ama zamanla azaltilabilir

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,945
5,549
113
Ne desek bos diyebilecegimiz bir konu.
Bunun sonu kupon paylasimi ve slot kazancina döner.
Sen cyber maclarla boyle olduysan slotta hic dusunemiyorum seni. Nasihat verme olayini filan gectim ben. Cunku bağımlı insanlara verilecek en iyi taktik temizinden bi kupon olur.

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,461
2,594
113
Ne desek bos diyebilecegimiz bir konu.
Bunun sonu kupon paylasimi ve slot kazancina döner.
Sen cyber maclarla boyle olduysan slotta hic dusunemiyorum seni. Nasihat verme olayini filan gectim ben. Cunku bağımlı insanlara verilecek en iyi taktik temizinden bi kupon olur.
%100 slot bonusla fruit party 10 betten saplamak yok muuu hee ne diyon mamiiiiii 👊🏼🤩

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
471
83
kardeşim burada birbirimizi kandırmayalım. çoğu kişi kumar bağımlısı burada. sadece burada da değil ülkede böyle çok insan var. eğer anlattığın gibi sadece 10k ise borcun şimdiden bırak harbiden bi işe gir çalış keyfi olarak oyna. yoksa zaten gittikçe katlanıyor o borç kısmı ve sadece keşke borç kısmı olsa. sosyal hayatın bitiyor çevren dağılıyor arkadaşlarınla aran bozuluyor ailenle aran bozuluyor itibarın kalmıyor çünkü verdiğin sözleri yerine getiremiyor oluyorsun. zaten ondan sonrası da boktan bir durum oluyor. intihar düşünmek işin basiti boşuna o toplara girme harbiden daha 20 yaşındasın madem. kendini sevdiğin istediğin bir işe uğraşa ver. 5 sene sonra farklı noktada olursun. şu videoyu bırakayım izle. izlemeyen vardır belki.

Lan bu ümraniye den caner amq haha tanıyorum lan

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,285
5,179
113

Bunu dinle kardeşim sonra dimdik dur hayatta ölüm cözüm değil bu hayatta herkesin bir sınavı vardır

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,822
2,164
113
Dedigin rakamlar bu ülkede borc değil dostum kafana takma bende de 150 k borc var kazanma hissi oluştuğu zaman korkak oynama zaten kaybediyorsun bascan yüksek yüksek cikis yolu bulcan ya da girip caliscan askeri ücret olmuş 11400 eskiden di bu rakamları borf yapinca kafaya takmak 6 ay sonra bi bakiyon askeri nin yuzde 50 si zam borcun yokmuş gibi oluyor

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
Abi insan bilemiyor ki lise okuyoruz o yaşlarda ailenin durumu zaten iyi değil baktik bedava para verıyorlar başladık iste bu sekılde o donem
Bedava para aslanın ağzında dostum öyle bir dünya yok bu düşünceyi at kafandan.Adam seni daha çok bağlıyor kendine bu yolla.Bu işi öyle ya da böyle gelir kapısı görenlerin yarısı mezarda yarısı da her şeyini kaybetmiş ölümü bekliyor.Derhal ailenle konuyu konuşup bir profesyonelden destek almalısın.Daha yaşın çok küçük atlatman çok daha kolay yetişkin birine göre.