Herkesten borç almiatim çalıştığım yerde ve odeyemedim çıkmaza girmiştim işten kovacakalrdi beni şansım yaver gitti 5 bin TL param vardı yatırdım ve 100 bin kazanc elde etmiştim oynayarak bütün borçlarımı odemistim şimdi yine aynısı oldum malesef ki ne yapicam bilmiyorumkumar yüzünden yaptığınız, en pişman olduğunuz anı nedir. ben yaşım 23 ken pılıyı pırtıyı toplayıp evden gitmiştim kimseye de haber vermedim. herkes beni aramıştı amk salaklık işte
Hangi birini anlatalım dostkumar yüzünden yaptığınız, en pişman olduğunuz anı nedir. ben yaşım 23 ken pılıyı pırtıyı toplayıp evden gitmiştim kimseye de haber vermedim. herkes beni aramıştı amk salaklık işte
bi kere kazanınca insan yine olur diye oynuyor işte.. zaten kendi çapımızıda büyük kazanmasaydık kumar oynamazdıkHerkesten borç almiatim çalıştığım yerde ve odeyemedim çıkmaza girmiştim işten kovacakalrdi beni şansım yaver gitti 5 bin TL param vardı yatırdım ve 100 bin kazanc elde etmiştim oynayarak bütün borçlarımı odemistim şimdi yine aynısı oldum malesef ki ne yapicam bilmiyorum
kardeşinin telefon parasını nasıl kumara attın yaKardeşimin teleefon parasını gidip rulette yemiştim batırdım gittim kendim teknosadan 20 liralık telefona teknosa kredisi ile 30 lira verince anladım ben ne yaptım
Kumar denilincekumar yüzünden yaptığınız, en pişman olduğunuz anı nedir. ben yaşım 23 ken pılıyı pırtıyı toplayıp evden gitmiştim kimseye de haber vermedim. herkes beni aramıştı amk salaklık işte
Bende bunu yapmıştım ama geri geldimkumar yüzünden yaptığınız, en pişman olduğunuz anı nedir. ben yaşım 23 ken pılıyı pırtıyı toplayıp evden gitmiştim kimseye de haber vermedim. herkes beni aramıştı amk salaklık işte
Zaten şu slot lanetine çoğu kişi pandemi döneminde başlayıp bağımlı oldu maç yokluğundan 10 yildan fazladır illegal oynuyorum kolay kolay cepten yatırıp slot oynamam sporda yatırımı iki kat yaparsam az bir miktari ile oynarım yaşı daha genç olan kardeşlerime abi tavsiyesi kumarı birakamiyorsaniz slotu bırakınKumar denilince
Her boku yedim bi ona bulaşmadım ben anlamam diyorum.
Ilk slot oynadığım gün (pandemi baslari) 14.000 çekim yaptım.
Sonrası malum tahmin ediyorsunuz telefon elimden düşmüyor..
700kyi nasil bir ayda topladin😁Babamın kripto hesabını patlattım 700 k bir gecede uçtu gitti çok zor günlerdi 1 ayda zor kurtardım parayı o günden sonra asla büyük para ile ve emanet para ile kumar oynamadım
Toparlayana kadar babanin aldığı coin tavan yapsaydi kafana sıkmış olurdun kesin geçmiş olsun 700k paradan 1 lirada kaybetsen hepsini kaybedene kadar ne olduğunu anlamaz insanBabamın kripto hesabını patlattım 700 k bir gecede uçtu gitti çok zor günlerdi 1 ayda zor kurtardım parayı o günden sonra asla büyük para ile ve emanet para ile kumar oynamadım
o parayı nasıl topladın . seninki kafayı yemekBabamın kripto hesabını patlattım 700 k bir gecede uçtu gitti çok zor günlerdi 1 ayda zor kurtardım parayı o günden sonra asla büyük para ile ve emanet para ile kumar oynamadım
Şansım yaver gitti kaldıraç lı işlemlerde yaptım günlük 20 30 kâr ı gördüm bıraktım700kyi nasil bir ayda topladin😁
Valla yaş kaç burda mavi bilmiyorum amaZaten şu slot lanetine çoğu kişi pandemi döneminde başlayıp bağımlı oldu maç yokluğundan 10 yildan fazladır illegal oynuyorum kolay kolay cepten yatırıp slot oynamam sporda yatırımı iki kat yaparsam az bir miktari ile oynarım yaşı daha genç olan kardeşlerime abi tavsiyesi kumarı birakamiyorsaniz slotu bırakın
Onu diyorum bende kumarı kolay kolay kimse birakamaz ama slottan kurtulmaya çalışın gerekirse yasal siteye para atıp kupon yap onu takip et öyle zaman geçir slot çok hizli kaybettirip yanlış kararlar verdirirValla yaş kaç burda mavi bilmiyorum ama
Hanı takılırım kısacası en büyük sıkıntı slot
Slotu bıraksam diğerlerini bırakmasam olur diyeceğim neredeyse gerisini sen anla