- 6,124
- 10,225
- 113
selam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun
Bol sans dost olursa yaparizselam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun
Bolsans olsun reis ins bu sefer her rolcu kazanır kesene bereketselam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun
Selam ben geldımselam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun
eyvallahBol sans dost olursa yapariz
Kesene bereket dostum talibimselam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun
Bol şanslar kesene bereketselam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun
eyvah biz dükkanı açmadan kapatalım bari😂Selam ben geldım
Rollerdekı basarımı herkes bılereyvah biz dükkanı açmadan kapatalım bari😂
Aahahaheyvah biz dükkanı açmadan kapatalım bari😂
Katılanlara bolsansselam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun
Yok dost rolde genelde iyidir reco yeterki teyemmüm abdest alsineyvah biz dükkanı açmadan kapatalım bari😂
Bolşans dost yapalımselam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun
Busefer bende sıra artık dost on numara maçlar varselam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun
Ben talibim gözünü seveyimselam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun
Reisim ben talibim lütfen benide seçselam reisler 4 tane rolcu lazım kurallar 3 adım rollingi yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 kazanan rollinkci ödül göndereceği kişiyi kendisi seçer Bolşansımız olsun