- 6,099
- 10,125
- 113
5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Bol sanslar dost umarim basaran olur bu sefer5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Bolşanslar talip oluruz bakalım5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Bolsans dost ins busefer herkes kazanır var forumca üstümüzde bı şanssızlık5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Dost akil vermek olmasin guvenecegin tek kisiye yaptir boyle mutlaka al ver olur 5/5 zor degil imkansiz bence5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Dost bu hafta tumbet bonus boş mu geçtin yoksa nobonus mu yaptılar5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Oo dost versin sana ben kabulümDost akil vermek olmasin guvenecegin tek kisiye yaptir boyle mutlaka al ver olur 5/5 zor degil imkansiz bence
O pıtırcık naps sessiz sessiz nasıl gidiorDost akil vermek olmasin guvenecegin tek kisiye yaptir boyle mutlaka al ver olur 5/5 zor degil imkansiz bence
Talibim dost verirsen roll isini5 tane rolcu seçelim hedef 3.adım rolü yapana 500 takip eden 3 kişiye 150 ödül dağıtımını topçu seçer/yapar herkese bolşans
Ben de kabulum. Ptr varken bize düşmezOo dost versin sana ben kabulüm
Madem diyosun yapalim dost
Bolsans dost
La yaparsın bu seferMadem diyosun yapalim dost
almadım reis şans çok iyi olması lazım onun çevrimi için haftaya bakalımDost bu hafta tumbet bonus boş mu geçtin yoksa nobonus mu yaptılar