- 3,272
- 1,770
- 113
arkadaşlar kumarı bırakmak için hiç uğraşıyor musunuz veya uğraştınız mı ben defalarca denememe rağmen başaramıyorum önerisi olan var mı genç yaşta bir sürü dert tasa borç var
Orası öyle ama insan bir şeyleri değiştirmeye de kendinden başlamalı bence biz bağımlılar bunu geçemiyoruz hep paraya ihtiyacımız var hep bir bahanemiz çar oynamak için mutlakaiş desen iş yok para desen para yok kumarı bıraksak ne olacak ilk önce ülkeye reset atmaları lazım yarımız madde bağımlısı yarımız kumar bagımlısı gencler yetiştirdiler
Hey gidi Rahmetli Babam tuttu zorla üfürükçü Hoca'ya goturdu. Adam biseyler verdi bunlari mezarliga gom dedi. Yapmadim. Yine gitti Babam gomdu. Kaybettigim binlerce lira para zerre umurum da degil de Babam'i uzdugum icin pismanim. Gerci simdi Annem uzuluyor ama Bir kez daha nefret ettim simdi bak bunlari yazarken. Off ya söz en kisa zamanda birakacagim.arkadaşlar kumarı bırakmak için hiç uğraşıyor musunuz veya uğraştınız mı ben defalarca denememe rağmen başaramıyorum önerisi olan var mı genç yaşta bir sürü dert tasa borç var
Umarım bırakabilirsin dostum...Hey gidi Rahmetli Babam tuttu zorla üfürükçü Hoca'ya goturdu. Adam biseyler verdi bunlari mezarliga gom dedi. Yapmadim. Yine gitti Babam gomdu. Kaybettigim binlerce lira para zerre umurum da degil de Babam'i uzdugum icin pismanim. Gerci simdi Annem uzuluyor ama Bir kez daha nefret ettim simdi bak bunlari yazarken. Off ya söz en kisa zamanda birakacagim.
Ne yapıyorlar mesela ne diyorlar etkili oluyor muyduBen yesilaydan destek aldım ama tam o sıra covid 19 muhabbeti çıktı hersey iptal oldu
Acikcasi kumari birakmak icin bundan daha heyecanli bir sey lazim. Bir ara cok cuzi bi miktar param vardi. Bitcoin alip bozuyordum. Belki o da bi kumar ama kumari az da olsa unutturuyor.Umarım bırakabilirsin dostum...
Bir şeyden kurtulma süresi 21 günmüş bilimadamları diyor beyin 21 günde kurtuluyor muş sana tavsiyem başka şeyler yap filim izle sahile git yürüyüş yap arkadaşlarınla sohbet et kurtuluş çok sen yeter ki istearkadaşlar kumarı bırakmak için hiç uğraşıyor musunuz veya uğraştınız mı ben defalarca denememe rağmen başaramıyorum önerisi olan var mı genç yaşta bir sürü dert tasa borç var
öyle birşey olsa eski sevgilimi unuturdum be agaBir şeyden kurtulma süresi 21 günmüş bilimadamları diyor beyin 21 günde kurtuluyor muş sana tavsiyem başka şeyler yap filim izle sahile git yürüyüş yap arkadaşlarınla sohbet et kurtuluş çok sen yeter ki iste
Allah rahmet eylesin hocam. Üzüldüm. Umarım bırakırsınız kumarı.Hey gidi Rahmetli Babam tuttu zorla üfürükçü Hoca'ya goturdu. Adam biseyler verdi bunlari mezarliga gom dedi. Yapmadim. Yine gitti Babam gomdu. Kaybettigim binlerce lira para zerre umurum da degil de Babam'i uzdugum icin pismanim. Gerci simdi Annem uzuluyor ama Bir kez daha nefret ettim simdi bak bunlari yazarken. Off ya söz en kisa zamanda birakacagim.