- 1,227
- 237
- 63
kupabet73.com 10tl deneme bonusu veriyor 20 yatırım şartı var destek den isteyin
şimdi aldımSordum deneme bonusu yok dedi alan varmi
deneme bonusunu eklermisin de kullanıcı adını yazSordum deneme bonusu yok dedi alan varmi
ss sini atsana bana sonlanmistir diyo onlara vermissiniz az once diye aticam resimi sana zahmetşimdi aldım
Eyw saolasingeçmişte gözükmüyor ama oynadığım kupon saati falan orda kardeş
Dostumn20ntl yatirimim neyini soruyon allah askina 1 paket sigara parasi zaten hep eziyoz o paralari burlarda.yatir gitsin 20 tp icin yamuk yapmazlarÇevrim bitti çeken var mı acaba ne diyorsunuz verirler miEkli dosyayı görüntüle 38729
Yok zaten yatırcam ben fikir olarak soruyorum site hakkında bilgisi olan var mı diye dediğin gibi 20 lira koymaz insanaDostumn20ntl yatirimim neyini soruyon allah askina 1 paket sigara parasi zaten hep eziyoz o paralari burlarda.yatir gitsin 20 tp icin yamuk yapmazlar
eski kupa7 sonra kupabet oldu aktif oyuncularıydım bi ara sonra yok oldular piyasadan yönetim değişmiş dönmüşler yine geri 1K ya kadar paran kalmaz içerde ama üstü için bişey diyemem !Çevrim bitti çeken var mı acaba ne diyorsunuz verirler miEkli dosyayı görüntüle 38729
Ben burdan 400 çekmiştim ama gelde bana sor zorla ödediler ama 100 tl yi öderler hemen sonra yatırım yapmayın birdahaÇevrim bitti çeken var mı acaba ne diyorsunuz verirler miEkli dosyayı görüntüle 38729