- 4,431
- 2,458
- 113
Kupayı sizce kim alır Sivas mı Kayseri mi
Ekli dosyalar
-
605.2 KB Görüntüleme: 71
Ezdiler resmen hamsileri😂
Kayseri güzel futbol oynadı reisKupayı sizce kim alır Sivas mı Kayseri mi
Cidden zevk aldım ilk defa türk futbolundan Kayseri sayesindeKayseri güzel futbol oynadı reis
Tranzon elinden geleni yapti klasik zevksiz Türkiye maci icin ama Kayserinin ingiltere ligi takimlarindan biri kacmis icine bu gece 🤣Cidden zevk aldım ilk defa türk futbolundan Kayseri sayesinde
Cidden çok iyidilerTranzon elinden geleni yapti klasik zevksiz Türkiye maci icin ama Kayserinin ingiltere ligi takimlarindan biri kacmis icine bu gece 🤣
Seneye ilk 5 e giremezsinizHamsi diyen arkadaşlar sene başından beri az palamut mu yediniz
Kahinsin galiba. Sen Şampiyonun seneye ne yapacağını boşver bence kendi takımını bir alt ligte ilk 15e sok. Usameye çağrı yapmakla süper ligte şampiyon olmuş takımla ugrasmakla olmaz.Seneye ilk 5 e giremezsiniz
Biz 2 de 2 yaparız sen rahat olKahinsin galiba. Sen Şampiyonun seneye ne yapacağını boşver bence kendi takımını bir alt ligte ilk 15e sok. Usameye çağrı yapmakla süper ligte şampiyon olmuş takımla ugrasmakla olmaz.
Finali kazanını görmeden uyandım ondan dolayıIyide alanya yı hemen neye göre elediniz?