- 6,416
- 2,549
- 113
Buda gekmezse gari at kendini denize.sans isi dostum ama gelmesi lazim bunun hayirli olsunGelme ihtimali varmı arkadaşlar bu kuponun aklıma ilk gelene oynadım ama tedirginim şu şikeler yüzünden. Ekli dosyayı görüntüle 38420
Knk canlıda strese giriyom 1 golden 500 kaçırdım tekrar yükselttim buna oynadım gelmesse de taaaNeden olmasın sans sende yana olsun. Ama bunun yerıne 2 macın tek gol oluruna canlı bahıs alıp bu oranları yakalayabilirdin
Gelir gibi dusunuyorum fakat bu tarz kupondada macı canlı ızleyıp golu beklıosun n farkı var kıı )) olumsuzluk dusuncende yok et onuu ))Knk canlıda strese giriyom 1 golden 500 kaçırdım tekrar yükselttim buna oynadım gelmesse de taaa
Bozdursammıki kuponu iy gol olmadı maçta ikinci yarı başladı 5 dk da 1 1 oldu maç erken laneti olurmukiGelir gibi dusunuyorum fakat bu tarz kupondada macı canlı ızleyıp golu beklıosun n farkı var kıı )) olumsuzluk dusuncende yok et onuu ))
O MACTA GOL GELIR VE MILANDADA OLUR BENCE .KUPONUN %90 GELIR VE GUZEL DUSUNCEYLE DEWAM.SENIN ICIN MACLARI TAKIP EDIYORUMBozdursammıki kuponu iy gol olmadı maçta ikinci yarı başladı 5 dk da 1 1 oldu maç erken laneti olurmuki
İnş knki umudum yok ama vallahi ne oynasam tersi geliyor sabahtan bari bu gelse ilaç gibi olurduO MACTA GOL GELIR VE MILANDADA OLUR BENCE .KUPONUN %90 GELIR VE GUZEL DUSUNCEYLE DEWAM.SENIN ICIN MACLARI TAKIP EDIYORUM
O ZMN RAHATLA GELECEK ARKADASIM ...İnş knki umudum yok ama vallahi ne oynasam tersi geliyor sabahtan bari bu gelse ilaç gibi olurdu
SAAT 22:24 E KADAR GELECEK KUPONUNİnş knki umudum yok ama vallahi ne oynasam tersi geliyor sabahtan bari bu gelse ilaç gibi olurdu
Milan da gol mol olmaz maça bak oynamasak 2 0 dıSAAT 22:24 E KADAR GELECEK KUPONUN
İTALYA 20 DEN SONRA BASLAR GENELDE AMA GENOA VE VITESSE ATMALI DIYE DUSUNUYORUM.VE KUPONUNDA HAYIRLISIYLA GELİR İNŞ.GEÇ OLSUN AMA GELSİNNNNMilan da gol mol olmaz maça bak oynamasak 2 0 dı
PARDON TWENTEEEİTALYA 20 DEN SONRA BASLAR GENELDE AMA GENOA VE VITESSE ATMALI DIYE DUSUNUYORUM.VE KUPONUNDA HAYIRLISIYLA GELİR İNŞ.GEÇ OLSUN AMA GELSİNNNN
NERELERDE NE GOLLER GORDUM OLUMSUZ ENERJİ VERMEEEE ...Yattık hayatta gol olmaz artık iki maçtada
İptal falan yok demi bakamıyormTBR GELDİİİİ