- 6,133
- 2,390
- 113
Hayırlı olsun dostlar faizler silinmiş herkes ana parasını ödeyecek
Maalesefbu zamana kadar ödeyenlere yazık oldu
bn yaklaşık 1 yıldır ödüyodum 2024 e kadar taksitler var bana bi etkisi olur muHayırlı olsun dostlar faizler silinmiş herkes ana parasını ödeyecek
Silinse nolur dost o kadar okuduk ettik okuduğum meslek harici her mesleği yaptım bi okuduğum mesleği yapamadık hıamınaHayırlı olsun dostlar faizler silinmiş herkes ana parasını ödeyecek
ben 10 yıl ödemedım banada gelmişti 15 gun once tebligat ya hapis ya öde diye gittim yapılandırdım 4 k faiz grmiş 6 k ana para şimdi oda iptal olur mu ki var mı bir bilginHayırlı olsun dostlar faizler silinmiş herkes ana parasını ödeyecek
Dost ödeyenler için de indirim olacak diyorlarbn yaklaşık 1 yıldır ödüyodum 2024 e kadar taksitler var bana bi etkisi olur mu
Valla tam bilgim yok dostben 10 yıl ödemedım banada gelmişti 15 gun once tebligat ya hapis ya öde diye gittim yapılandırdım 4 k faiz grmiş 6 k ana para şimdi oda iptal olur mu ki var mı bir bilgin
eyvallah inşallah olurDost ödeyenler için de indirim olacak diyorlar
son kalan taksitlerdeki faizleri düşürürler sende muhtemelenDost ödeyenler için de indirim olacak diyorlar
Helal mahocum burayada mı borç taktın devlete bile sinema yapiyon bravoHayırlı olsun dostlar faizler silinmiş herkes ana parasını ödeyecek
Tek KYK borcu var devleteHelal mahocum burayada mı borç taktın devlete bile sinema yapiyon bravo
Helal Maho her yerde sinemadasinTek KYK borcu var devlete
hapis nasıl oluyor? yok öyle birşeyben 10 yıl ödemedım banada gelmişti 15 gun once tebligat ya hapis ya öde diye gittim yapılandırdım 4 k faiz grmiş 6 k ana para şimdi oda iptal olur mu ki var mı bir bilgin
ne hapsi amk yok idam asdfghkjashgfkjhasdhapis nasıl oluyor? yok öyle birşey
Reis çıktı faiz almadık dedi.jsjxmsmxm ya birde milletle dalga geçiyor faiz almadık hiç diyor.yillardir insanlar.borcunu faizli birsekilde ödüyormemleketin en büyük sıkıntısı dürüst, namuslu insanların her zaman ezilmesi, mağdur olması bu olay için söylüyorum kredisini zamanında ödeyen insanların hakkı ne olacak peki onlara bir ödül varmı tabiki YOK ne oldu şimdi kredis olup da faizi silinin arkadaşlardan OY mu aldınız veya zamanın da ödemesini yapan arkadaşlar size kızııp da OY vermeyeceğini beyat etti