Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet KYK Öğrenim Kredisi Hk.

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,966
2,913
113
Hayırlı olsun dostlar faizler silinmiş herkes ana parasını ödeyecek
ben 10 yıl ödemedım banada gelmişti 15 gun once tebligat ya hapis ya öde diye gittim yapılandırdım 4 k faiz grmiş 6 k ana para şimdi oda iptal olur mu ki var mı bir bilgin

Erdem2727

Beşiktaş ❤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,349
113
Ödeyen nie ödedi anlamak zor valla ben 10 yıl oldu daha duruyor şimdi tam ödeme zamanı işte

fcsfcs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,240
964
113
seçim yaklaşıyo diye yalakalık peşindeler abi işte nesini sorguluyosunuz

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
memleketin en büyük sıkıntısı dürüst, namuslu insanların her zaman ezilmesi, mağdur olması bu olay için söylüyorum kredisini zamanında ödeyen insanların hakkı ne olacak peki onlara bir ödül varmı tabiki YOK ne oldu şimdi kredis olup da faizi silinin arkadaşlardan OY mu aldınız veya zamanın da ödemesini yapan arkadaşlar size kızııp da OY vermeyeceğini beyat etti

Erdem2727

Beşiktaş ❤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,349
113
memleketin en büyük sıkıntısı dürüst, namuslu insanların her zaman ezilmesi, mağdur olması bu olay için söylüyorum kredisini zamanında ödeyen insanların hakkı ne olacak peki onlara bir ödül varmı tabiki YOK ne oldu şimdi kredis olup da faizi silinin arkadaşlardan OY mu aldınız veya zamanın da ödemesini yapan arkadaşlar size kızııp da OY vermeyeceğini beyat etti
Reis çıktı faiz almadık dedi.jsjxmsmxm ya birde milletle dalga geçiyor faiz almadık hiç diyor.yillardir insanlar.borcunu faizli birsekilde ödüyor