- 1,126
- 1,063
- 113
Bol bolGüzel günler , bol şanslarınız olsun.
Egzantirik denemelere devam ben bu şekilde şanslı oldugumu düşünüyorum, toteme davetlisiniz,
Ya ilk maçtan yatar , yada gelir gibi düşünüyorum,
gelirse 5 arkadaşıma güzellik yapacağım,
Ekli dosyayı görüntüle 658005
Güzel günler , bol şanslarınız olsun.
Egzantirik denemelere devam ben bu şekilde şanslı oldugumu düşünüyorum, toteme davetlisiniz,
O arkadaşlar bol şans yazıp ortadan kaybolan arkadaşlar mı ? 🤣 Kardeşim sen önce dün gece hakkına girdiğin insanlara güzellik yap.Güzel günler , bol şanslarınız olsun.
aynen kardeşim rüzgar estirdin,O arkadaşlar bol şans yazıp ortadan kaybolan arkadaşlar mı ? 🤣 Kardeşim sen önce dün gece hakkına girdiğin insanlara güzellik yap.
nazikliğin için teşekkürler,Toteme davetlisin diyorsun, kupon kazanınca ödülü totem yapanlar yerine tek mesaj atan adama veriyorsun, o yüzden totem yapmak yerine bol şans diliyorum sadece.
Bol şans dün beni yalan ettin kankaGüzel günler , bol şanslarınız olsun.
Rüzgar senden geldi kardeşim be lose olmuşsun çok üzüldüm daim olsunaynen kardeşim rüzgar estirdin,
Sağlık olsun reis@Daimon sayın adminim, burası lose yardım lütfen,
buna rahat yokO arkadaşlar bol şans yazıp ortadan kaybolan arkadaşlar mı ? 🤣 Kardeşim sen önce dün gece hakkına girdiğin insanlara güzellik yap.