Belge onayı derken kimlik resmi mi istiyorValla yorumlardan sonra çok önyargılı gittim siteye. 135 lira verdi frespinler den. Cevrimi yaparken 6 kere oyuna aldı bakiye 1800 oldu çevrim bitti. Çekim verildi. Ama belge onayı istiyor bilginiz olsun. Çekim gelirse tekrar bilgilendiricem.
Dayıcım bende yeni sandım. Artı kimlik resmini kimseye atmam tc zaten veriyoruz sitelere bide Kimlik mi gösterecezBelge onayı derken kimlik resmi mi istiyor
Kimlik ve selfie. Kimlik içindeki bilgilerin olmadığı site kalmadı zaten. O yüzden beni çok zora sokmaz. Kendi tercihindir saygı duyarım dost. Çekim talebi vereli 10 dakika oldu gelirse elime bilgilendiricem forumuBelge onayı derken kimlik resmi mi istiyor
Derken elime ulaştı. İyi forumlarKimlik ve selfie. Kimlik içindeki bilgilerin olmadığı site kalmadı zaten. O yüzden beni çok zora sokmaz. Kendi tercihindir saygı duyarım dost. Çekim talebi vereli 10 dakika oldu gelirse elime bilgilendiricem forumu
Dostum afiyet olsun baştacısın. Ama seri numarası olan selfie falan girmem o toplara. İnternet ortamına attığın foto silinmiyor belki başka yerde kullanacaklar. Gerçi heryere tc veriyoruz ama ne bileyim bu kadarı bana fazla. Hayırlı geceler 🫡Derken elime ulaştı. İyi forumlar
Selfinde kimliği kullanmıyorsun dost. Ama kimliği ön arka fotograf olarak atıyorsun. Seri numaran her türlü ellerinde yani. Zaten bizim gibilerinin artık kimliği bile değersiz maalesef. Rahat 150 sitede kimlik bilgilerim vardır. Burdaki çoğu kişi de aynı durumdadır. Yine de saygı duyarım tercihine. Sen de baş tacısın.Dostum afiyet olsun baştacısın. Ama seri numarası olan selfie falan girmem o toplara. İnternet ortamına attığın foto silinmiyor belki başka yerde kullanacaklar. Gerçi heryere tc veriyoruz ama ne bileyim bu kadarı bana fazla. Hayırlı geceler 🫡
Dost leon114.com ardından androin sürümünü indirmek gerekiyor. İyi forumlarBiriniz link atsa ya
Kardeşim benim ihtiyaç durumunu çok çok anlarım hele bazen 5 lira bile ne değerlidir. Ama sana dost tavsiyesi verme kardeşim. Şu olabilir yeni kimlik Ama kayıp diye yenisini alıp yeni seri numarası sende kalsın eski iptal ettiğin seri numaralı kimlikle işlem yap böyle yerlere. Ortamı anlatmama gerek yok. Hayırlı gecelerin olsunSelfinde kimliği kullanmıyorsun dost. Ama kimliği ön arka fotograf olarak atıyorsun. Seri numaran her türlü ellerinde yani. Zaten bizim gibilerinin artık kimliği bile değersiz maalesef. Rahat 150 sitede kimlik bilgilerim vardır. Burdaki çoğu kişi de aynı durumdadır. Yine de saygı duyarım tercihine. Sen de baş tacısın.
Sen de haklısın dostum. Hayırlı geceler sana da . Verdiğin tavsiye için teşekkür ederim. Gayet mantıklıKardeşim benim ihtiyaç durumunu çok çok anlarım hele bazen 5 lira bile ne değerlidir. Ama sana dost tavsiyesi verme kardeşim. Şu olabilir yeni kimlik Ama kayıp diye yenisini alıp yeni seri numarası sende kalsın eski iptal ettiğin seri numaralı kimlikle işlem yap böyle yerlere. Ortamı anlatmama gerek yok. Hayırlı gecelerin olsun