1000 yap demiyor sartlarda20 tl yi 1000 tl yapabilecek varsa buyursun
Bin ne alaka? 100 yazıyor20 tl yi 1000 tl yapabilecek varsa buyursun
promosyondan çekim talebi oluşturmak için üyelik bakiyenizi minimum 1000₺ yapmalı ve maksimum 1000₺ kazancın %10'u şeklinde 100₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz. Kalan tutar çekim işleminde bakiyenizden kaldırılır.Bin ne alaka? 100 yazıyor
😅😅 Şaka gibi görmedim bak ben onu bin yapicam 900 u ona birakacam cok iyiymiş allahtan o 100 icinde cevrimli yatirim istememisler o hesabi bin yapacağımin garantisi olsa bile almam bu bonusu 100 liraya tenezzül edip sunu alan varsa yazık hakikatenpromosyondan çekim talebi oluşturmak için üyelik bakiyenizi minimum 1000₺ yapmalı ve maksimum 1000₺ kazancın %10'u şeklinde 100₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz. Kalan tutar çekim işleminde bakiyenizden kaldırılır.
Çok komik😅😅 Şaka gibi görmedim bak ben onu bin yapicam 900 u ona birakacam cok iyiymiş allahtan o 100 icinde cevrimli yatirim istememisler o hesabi bin yapacağımin garantisi olsa bile almam bu bonusu 100 liraya tenezzül edip sunu alan varsa yazık hakikaten
Çok komik
[/QUOTE offf ağa ne zekice laf soktun öyle ya cem yilmazla falan atış abi sen biz sana cerez bile olamayiz