- 684
- 154
- 43
deneme bonusu veriyo degerlendırılır gece gece vakıt öldürün
www.macabet7.com
www.macabet7.com
Paranı zorla almıyorsun elbette ama az çok bilmen gerek lisans önemli sonuçta sende bendeyi yoldan bulmuyoruz 50 lirayıLisansı olunca paranı zorla alıyosun sankı
Valla ne yalan söylim almadım ama illa kadanıza silah dayayan yok eylencesıne oynayın tutarsa riski almak size kalmısBu bonusu paylaşan kişi kendi almış mı çok merak ediyorum
Kesinlikle aldırır fakat almazBu bonusu paylaşan kişi kendi almış mı çok merak ediyorum
Almadım sitenin sahibi de degılım ne polemik yapıyonuz isteyen oynasın kardesımKesinlikle aldırır fakat almaz
Oltaya düşürmak için yem gibi birşey atılmış
Tamam sakinAlmadım sitenin sahibi de degılım ne polemik yapıyonuz isteyen oynasın kardesım
Millet oyalanacak bişi arıyo cogu kazanç değil kafa bosaltsınlar hazırkını kazanamıyoruz eskıden kahveye gıderlerdı sımdı bahıse gıdıyorlar versınler coşkuyu canlı destegı cogaltsınlar para kazanmak kolay degılTamam sakin
Siteni sahibisin diyende yok ki
Gerçekler varken Polemiğe gerek yok
Çoğu almaz zaten
Tabi isteyen buyursun
Kendileri bilir
Yinede paylaşımın için teşekkürler
Bu paylaşım uyarı gibi geldi saol
Tamam kardeşm kendince haklisınMillet oyalanacak bişi arıyo cogu kazanç değil kafa bosaltsınlar hazırkını kazanamıyoruz eskıden kahveye gıderlerdı sımdı bahıse gıdıyorlar versınler coşkuyu canlı destegı cogaltsınlar para kazanmak kolay degıl
Kendin almadığın birşeyi başkasına niye tavsiye ediyorsun geçen maximobeti paylaşan kişide adım gibi eminim almamıştır bu bonusu çok boşsunuz sırf konu olsun diye açıyorsunuz sonra insanlar para kaybediyorAlmadım sitenin sahibi de degılım ne polemik yapıyonuz isteyen oynasın kardesım
Küfür etsen dert etmesen bir dert konuşmak için konuşuyor bu tiplerKesinlikle aldırır fakat almaz
Oltaya düşürmak için yem gibi birşey atılmış
Ulan ne oltaya düşürücem yatırımlı diye almadım güvenmedıgımden degıl para yok matbette az bı para var onla ugrasıyorum kaybedersem alırım size alın dıye kafanıza sıkan yok debelenmeyinKüfür etsen dert etmesen bir dert konuşmak için konuşuyor bu tipler
Siktirgit şuradan yaUlan ne oltaya düşürücem yatırımlı diye almadım güvenmedıgımden degıl para yok matbette az bı para var onla ugrasıyorum kaybedersem alırım size alın dıye kafanıza sıkan yok debelenmeyin