- 6,416
- 2,549
- 113
Bol şanslarBu günkü macera kuponlar yüksek risk içerir çırpındıkça batıyoruz.. Ekli dosyayı görüntüle 39246 Ekli dosyayı görüntüle 39246 Ekli dosyayı görüntüle 39248
Valla başkan recife gece 1 gol daha atsa kasa 1000 di atmadılar diğer kuponlarda yattı bu günde böyle olsun dedikBol şanslar
Recife atmadı bi gol daha atsa 1000 tl gelecekti deli etti beni gece 2 inci penaltı golünden sonra kaleye gitmedi 20 dk uzatmalarla birInşallah bugün gelir .Hep umutsuz konuşuyorsun. Bugün umutlu ol .Kesin gelmez gibi konuşma .Kesin gelir de Artık
Gelir knki bu sefer inşInşallah bugün gelir .Hep umutsuz konuşuyorsun. Bugün umutlu ol .Kesin gelmez gibi konuşma .Kesin gelir de Artık
düzeltildi dostum Bol şans Güzel maceraİlk kuponu ikikere atmışım pardon @Shellac düzeltebilirmisin 2 tane attığımı başkan
Farkettim. 2 0 la uyandırdı beni biraz takip ettim olmadı. Sağlık olsun önümüzdeki maçlara artıkRecife atmadı bi gol daha atsa 1000 tl gelecekti deli etti beni gece 2 inci penaltı golünden sonra kaleye gitmedi 20 dk uzatmalarla bir
Sağlık olsun üstad yüzün güler bugün inşallahValla başkan recife gece 1 gol daha atsa kasa 1000 di atmadılar diğer kuponlarda yattı bu günde böyle olsun dedik
İnş başkanSağlık olsun üstad yüzün güler bugün inşallah