SahadanMaçkolik gibi maç hakkında ses çıkartan bilgi veren uygulama gool oldugunda ötenbilgi veren uygulama var mı maç kolik bildirim vermiyor?
Mackolikte bozdu goll oldugunda goll sesi verirdi oda parayı buldu bozulduMaçkolik gibi maç hakkında ses çıkartan bilgi veren uygulama gool oldugunda ötenbilgi veren uygulama var mı maç kolik bildirim vermiyor?
FlashscoreMaçkolik gibi maç hakkında ses çıkartan bilgi veren uygulama gool oldugunda ötenbilgi veren uygulama var mı maç kolik bildirim vermiyor?
Aiscore varMaçkolik gibi maç hakkında ses çıkartan bilgi veren uygulama gool oldugunda ötenbilgi veren uygulama var mı maç kolik bildirim vermiyor?
Yaw ne alaka mk 🤣🤣🤣Mackolikte bozdu goll oldugunda goll sesi verirdi oda parayı buldu bozuldu
🤣🤣Mackolikte bozdu goll oldugunda goll sesi verirdi oda parayı buldu bozuldu
Mackolikte goall oldumu normal telefon bildirimi sesi geliyor normalde goall sesi,gelirdiYaw ne alaka mk 🤣🤣🤣
Maçkolik ve sahadan aynı site değil miMackolikte goall oldumu normal telefon bildirimi sesi geliyor normalde goall sesi,gelirdi
Degil aynı altyapı ama,farklıMaçkolik ve sahadan aynı site değil mi
Sofa score bildirim veriyor sadece ses çıkarmıyor ki?Sofascore
Ses çıkarıyor da bazı telefonlarda çıkartmıyor bende vivo var onda ses geliyo Xiaomi de kullanıyorum onda gelmiyorSofa score bildirim veriyor sadece ses çıkarmıyor ki?
Flashscore indirdikden saonra bir ayar yapmak gerekiyor mu ses çıkmıyor benimkinden?Ses çıkaran flsvore
Note 8 var bende çıkmadı XiamoiSes çıkarıyor da bazı telefonlarda çıkartmıyor bende vivo var onda ses geliyo Xiaomi de kullanıyorum onda gelmiyor
Yok dostum zaten bildirimleri açınca otomatik ses geliyorFlashscore indirdikden saonra bir ayar yapmak gerekiyor mu ses çıkmıyor benimkinden?