Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maçlar Hakkında

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,467
1,340
113
Beyler artik futbol oynanacagi kalmamis bugunki maclarda dönenlerden sonra bugunden itibaren idda hayatima uzun bir sure ara vermis bulunmaktayim. Bu illet yuzunden ne işime ne evime odaklanabiliyorum idda oynamasam kazandigim parayla super bi hayat yasayacakken kendime bu hayati zehir ediyorum soyliyecek söz yok

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,185
5,586
113
Bide şu var para kazansakta değişen bir bok yokki yapçak bişi yok 100k kazansan nolcak ne yapçan sanki

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,467
1,340
113
Bide şu var para kazansakta değişen bir bok yokki yapçak bişi yok 100k kazansan nolcak ne yapçan sanki
Suan yeni zamla beraber kari koca 80k para aliyoruz yani hicbiseye muhtac degilken şu 22 tane zirtabozun ayagina kendimizi mahkum ediyoruz

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,467
1,340
113
Bunaldimya siporting gijon maçinda son saniye kacan gole 25bin gitti yani bos kale ayagini ... Yav diycek bse yok 15 kupon yapmisim 14u kayip aga lanet gelsinya yeter

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,733
1,715
113
Beyler artik futbol oynanacagi kalmamis bugunki maclarda dönenlerden sonra bugunden itibaren idda hayatima uzun bir sure ara vermis bulunmaktayim. Bu illet yuzunden ne işime ne evime odaklanabiliyorum idda oynamasam kazandigim parayla super bi hayat yasayacakken kendime bu hayati zehir ediyorum soyliyecek söz yok
Haklısın bro soyleyecek pek birsey yok

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,467
1,340
113
Vallaha bos is gecen ay 200bin aldik bu ay 300bin verdik kisir döngü