- 1,057
- 794
- 113
Maksibet17.com arkadaşlar cevrimsiz deneme bonusu veriyor 100tl çekim havale ile sms geldi paylaşayım dedim...
Siz kullanmadınız galibaMaksibet17.com arkadaşlar cevrimsiz deneme bonusu veriyor 100tl çekim havale ile sms geldi paylaşayım dedim...
Aldım çevirmeye çalışıyorum.Siz kullanmadınız galiba
Anlamadım reis?İnternetin hayırlı olsun ağa
Benim çevrim de bitmek üzere bende deneyeceğim. Ama bu sitelerin bu tür yalanlarindan bikiyor insan bir süre sonraödeme yapmıyoşar üye olmayın bonusu veriyolar çekim yaparken çoklu hesap yalanı söylüyolar Ekli dosyayı görüntüle 97602Ekli dosyayı görüntüle 97603
dostum inşallah öderler ama bana ödemedi şerefsizlerBenim çevrim de bitmek üzere bende deneyeceğim. Ama bu sitelerin bu tür yalanlarindan bikiyor insan bir süre sonra
İnşallah bakalım gördük paylaştık pişman etmezler umarım.dostum inşallah öderler ama bana ödemedi şerefsizler
Kimse üye olmasın bu siteye dolandırıcılar ben aldım bonusu çekim verdim çoklu hesap diye parayı ödemediler daha 100 tl ödemiyorlar bence sende konuyu kapa kardeşim adı bile geçmesin bu siteninMaksibet17.com arkadaşlar cevrimsiz deneme bonusu veriyor 100tl çekim havale ile sms geldi paylaşayım dedim...
Nedense çekimi gönderilmeyen de hemen dolandırıcı diyor, ben ceviremedim o yüzden çekemedim çeken arkadaşlar olmuş iste.Deneme bonusunu kullandım çektim arkadaş kullandı o da çekti üstüne ben bu siteye arada yatırım yapıp oynarım henüz bir sıkıntı yaşamadım
Ben birkaç ay önce aldım çevirdim ödeme yaptılar didostum inşallah öderler ama bana ödemedi şerefsizler
Covid19 a yakalanmış senin telefonBoyle gorunuyor site su anda neden acaba...
Cekimlerde sikinti muyomu yaniDeneme bonusunu kullandım çektim arkadaş kullandı o da çekti üstüne ben bu siteye arada yatırım yapıp oynarım henüz bir sıkıntı yaşamadım