Teşekkürler154markabet.com
20 tl slot için deneme bonusu canlı desdek tarafından aktarılıyor 10 kat çevrimi var ve 25 tl yatırım şartı var
SAYGILARIMLA....
yapar kardeşim 1000 cektım ben 5 dakikaya geldiÖdeme yapar mı burası
Kesinyapar kardeşim 1000 cektım ben 5 dakikaya geldi
Eyvallah kardeşim sağolasınyapar kardeşim 1000 cektım ben 5 dakikaya geldi
Sahte site kardes saf olmaKaldırılan herhangi bir şey yok dostlar siz yanlış sitedesiniz devam ediyor bonus
Kardeşim dolandırma yok ya ben 25 yatırım çektim burdan da oynadım 5 dkya yatırıyolar bi kötü yanı para yatırdıktan sonra 2 saat çekemiyosunEvet yatırımlı yapmışlar ama bari biraz cazip bişey yazsalarmış 25 yatırcaksın 1.3 den çevirceksin bonus +anapara toplam 100 çekiceksin böyle de dolandırılmaz bi adabı vardır
Vardır genede bi iş normalde yatırımsızdı belki reklam yapıp toplu patlatırlar 2 saat içinde ayrıca kazancın 70 küsür lira oluyor çoğu kişi uğraşmaz benceKardeşim dolandırma yok ya ben 25 yatırım çektim burdan da oynadım 5 dkya yatırıyolar bi kötü yanı para yatırdıktan sonra 2 saat çekemiyosun
Kral 3 4 defa para cektımVardır genede bi iş normalde yatırımsızdı belki reklam yapıp toplu patlatırlar 2 saat içinde ayrıca kazancın 70 küsür lira oluyor çoğu kişi uğraşmaz bence