Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Matadorbet | 50TL Nakit + 25FreeSpin Yatırım ve Çevrim Şartsız Deneme Bonusu

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,799
153,387
113
1645111801853.png

50TL Nakit + 25FreeSpin Yatırım ve Çevrim Şartsız Deneme Bonusu

Bu promosyondan sitemize ilk defa kayıt oluşturan tüm üyelerimiz faydalanabilir.

Bu promosyondan faydalanabilmek için üyeliğinizi oluşturduktan sonra telefon doğrulama işleminizi tamamlamanız gereklidir.

50₺ + 25 FreeSpin üyelik bonusu ve kazançları dilediğiniz alanda ve oyunda kullanabilirsiniz .

Freespin eklemeleri Sweet Bonanza oyununda geçerlidir.

Bonus Kuralları

• Bu bonusumuzu dilediğiniz alanda herhangi bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz .

• Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 1000₺ yaparak , maksimum/minimum 200₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz. Çekim talebinizi Havale (EFT) olarak oluşturmanız gereklidir. Kalan tutar çekim işleminde bakiyenizden kaldırılır.

• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.

• Bu promosyondan aynı cihazdan ve IP adresinden açılmış hesaplar, aynı isim yada soy isimle yeni oluşturulmuş hesaplar faydalanamaz.

• Kullanıcının kural dışı faaliyetlerde bulunduğu ya da hile yaptığı tespit edilir ise bonus ve kazançlarını geçersiz sayılır.

MATADORBET bu bonusta ki kural ve şartları değiştirme ya da hiç bir gerekçe göstermeden iptal etme hakkını saklı tutar.

Herhangi bir anlaşmazlık durumunda MATADORBET tarafından alınan kararlar bağlayıcı nitelikte olacaktır.

-- Matadorbet Üyelik ve Giriş İçin Tıklayınız --

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Telefon onayı diyor arama mı oluyor yoksa sms onayı gibi mi yani ?

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,409
1,255
113
950 kişi var sirada

Moderatör tarafında düzenlendi:

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
923 kiş var sırada :D

milton

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
154
61
28
50 yatirip 1000 cekmek varken 200 cekmek icin bi ton ugras yatirim en mantiklisi olur

Raven

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,180
457
83
Teşekkürler ben aldım 174 liraya kadar çıkardım sonra hepsini aviator oyununda bastım uçtu gitti hemen ya :confused:

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Ben canlı desteği bulabilirsem bonusu alıp üttürcemde bulamadım hala

Raven

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,180
457
83
Ben canlı desteği bulabilirsem bonusu alıp üttürcemde bulamadım hala
canlı destek sağ alt köşede, telefondan giriyorsan ordan açılmıyor en altta orada da sabahtan beridir denedim telefondan açamamıştım pc den açtım

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
canlı destek sağ alt köşede, telefondan giriyorsan ordan açılmıyor en altta orada da sabahtan beridir denedim telefondan açamamıştım pc den açtım
Telefondan giriyorum canlı destek yok gerek yok kalsın teşekkürler bilgi için

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
600 lerdeyiz bakalım ne zaman gelir sıra

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Ben aldım bonusu 50₺ + 25 spin olarak verdiler.

25spinden 127₺ geldi bakalım 1k olacak mı :)