Dün hedefe ulaşıp takip eden dostlara takiplerinin karşılığını yollamıştık. Bugün tekrardan deniyorum hedefe ulaşırsam takip eden 3 arkadaşa 300tl
Ekli dosyalar
-
16.2 KB Görüntüleme: 67
Bol sansDün hedefe ulaşıp takip eden dostlara takiplerinin karşılığını yollamıştık. Bugün tekrardan deniyorum hedefe ulaşırsam takip eden 3 arkadaşa 300tl
%99 won şimdiden tebriklerDün hedefe ulaşıp takip eden dostlara takiplerinin karşılığını yollamıştık. Bugün tekrardan deniyorum hedefe ulaşırsam takip eden 3 arkadaşa 300tl
hocam şimdi 28.5 üst demiş kupon işlerinden gram anlamıyorum ilk çeyrekte toplam sayı mı yoksa iki takımın ulaşması gereken sayı mı?Geldi gibi dost bende aynı bahsi aldim
Geldi dosthocam şimdi 28.5 üst demiş kupon işlerinden gram anlamıyorum ilk çeyrekte toplam sayı mı yoksa iki takımın ulaşması gereken sayı mı?
Bol şans 🤞Dün hedefe ulaşıp takip eden dostlara takiplerinin karşılığını yollamıştık. Bugün tekrardan deniyorum hedefe ulaşırsam takip eden 3 arkadaşa 300tl
hocam sorduğum şeyi açıklayabilir misin sana zahmetGeldi dost
Dost bende pek anlamam basketten ama bak yazıyor cleveland 1.çeyrek 28.5 üst diyor ilk çeyrekte 32 sayı aldı yani tuttu kuponhocam sorduğum şeyi açıklayabilir misin sana zahmet
Tebrik ederimDün hedefe ulaşıp takip eden dostlara takiplerinin karşılığını yollamıştık. Bugün tekrardan deniyorum hedefe ulaşırsam takip eden 3 arkadaşa 300tl