Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Matbet Yardım

ahmet480

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
73
7
8
Beyler sabah 50tl çekim sağladım PTT ile sitede onaylanmış gorunuyordu ama hesaba gecmemisti canlı destek ATM'de sıkıştığını soyledi birkaç bilgi verdi PTT ye gidip paranın hesabıma geçmesini söylememi soyledi şimdi pttye gitsem sorun falan cikartirlar mi

Melike

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
145
27
28
Kardeşim ATM kartsız işlemle kim bilir hangi ilden yatırdılar başıma gelmişti saha elamanı bankadan aldı sıkışan parayı tekrar yatırdı

Ozgurgula

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
288
54
28
Senin t.c le olduğu için sen başvura bilirsin canlı destektan atm yer ve bilgileri al ptt ye git başvur 48 içinde hesabına geçer sen yatırıyormussun sıkısmış gibi konuş farklı bir il isede ordan geldim acelem vardı yada ptt kalabalıktı de onları ilgilendirmz matbrt sağlamdırdoğrudur benimde başıma geldi ama garanti bankasıydı pazartesi geçti hesabıma

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,729
3,518
113
Beyler sabah 50tl çekim sağladım PTT ile sitede onaylanmış gorunuyordu ama hesaba gecmemisti canlı destek ATM'de sıkıştığını soyledi birkaç bilgi verdi PTT ye gidip paranın hesabıma geçmesini söylememi soyledi şimdi pttye gitsem sorun falan cikartirlar mi
Müşteri hizmetlerine söyle pttnin veya şubeye gidip arkadaşım para yatırmaya çalıştı diyip bilgileri ver

ahmet480

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
73
7
8
Pttye gittim nereden işlem yapılmış ise oradaki pttden işlem yapacaksın dediler