- 16,741
- 11,780
- 113
Haydi bakalim yasin oynat göbeğini 🤣Bol şans bu aksam Kadıköy akşamı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 585208
Bol şanslar maykoBol şans bu aksam Kadıköy akşamı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 585208
Sağol agacimBol şanslar mayko
Gokhaaaaan abim benim okadar adam öldür 2 soğan aglatsin seni eyvallah canoHaydi bakalim yasin oynat göbeğini 🤣
Bol şanslar renktasimBol şans bu aksam Kadıköy akşamı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 585208
Enistem sağol varolOran düşük çok ilk yarı 2 gol için bol şans
Bol şanslar agABol şans bu aksam Kadıköy akşamı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 585208
Eyvallah ridomBol şanslar renktasim
Eyvallah kadim dostumBol şanslar agA
Eyvallah agacimBol şans yasinnn
Yeni kumarhane acacaz bu gelirse bol sans dostumGokhaaaaan abim benim okadar adam öldür 2 soğan aglatsin seni eyvallah cano
Aynen aga busefeer ozangill yok😂😂😂 sagol agacimYeni kumarhane acacaz bu gelirse bol sans dostum
Gerçek bi fenerbahçeli bu maça her iki yarıda fener 1.5 üst alır yoksa ona fenerli demem 😃Bol şans bu aksam Kadıköy akşamı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 585208
Gökhanın olmaz böyleYeni kumarhane acacaz bu gelirse bol sans dostum
Helal sana agaGerçek bi fenerbahçeli bu maça her iki yarıda fener 1.5 üst alır yoksa ona fenerli demem 😃
45-60 arası 0.5 üst olurBol şans bu aksam Kadıköy akşamı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 585208
Yapma drogbam ocagimiza incir ağacı dikilir45-60 arası 0.5 üst olur