Bol şans bro@Beşiktaş Sponsorluğundan dolayı teşekkür ederiz hedefe ulasmamiz halinde takip eden dostlar arasında Ekli dosyayı görüntüle 6057571k dağıtım olacaktır.Hepimize bol şans canlar
Bızı unuttun agacım kac gundurya@Beşiktaş Sponsorluğundan dolayı teşekkür ederiz hedefe ulasmamiz halinde takip eden dostlar arasında Ekli dosyayı görüntüle 6057571k dağıtım olacaktır.Hepimize bol şans canlar
Bol şanslar knk@Beşiktaş Sponsorluğundan dolayı teşekkür ederiz hedefe ulasmamiz halinde takip eden dostlar arasında Ekli dosyayı görüntüle 6057571k dağıtım olacaktır.Hepimize bol şans canlar
Eyv agacimBol şans bro
Eyv agacim benimBol şanslar knk
Bol şans dostum@Beşiktaş Sponsorluğundan dolayı teşekkür ederiz hedefe ulasmamiz halinde takip eden dostlar arasında Ekli dosyayı görüntüle 6057571k dağıtım olacaktır.Hepimize bol şans canlar
Bugün o gün tarigimBızı unuttun agacım kac gundurya
Eyv agaBol şans dostum
Sağol agacimBolşans bu arada mayk
İnş agacımBugün o gün tarigim
Bol şanslar renktasim@Beşiktaş Sponsorluğundan dolayı teşekkür ederiz hedefe ulasmamiz halinde takip eden dostlar arasında Ekli dosyayı görüntüle 6057571k dağıtım olacaktır.Hepimize bol şans canlar
Bol şanslar başkan@Beşiktaş Sponsorluğundan dolayı teşekkür ederiz hedefe ulasmamiz halinde takip eden dostlar arasında Ekli dosyayı görüntüle 6057571k dağıtım olacaktır.Hepimize bol şans canlar