- 4,291
- 3,022
- 113
Kopenhag bunu duz etmesi lazimdi
Sonra sonra sonra sonrası yok bitti😂😂İmmobile topun başına geldi Muslera kalesinde dikkatli immooobilleeee skoru 3-0 a getiriyor beşiktaş kariyerine 2 golle başlıyor yıldız isim
Yiyip iyiyip doymamasi lazimdiKopenhag bunu duz etmesi lazimdi
Onlar şuan cennette demek istediğim ama diyemedigim yakınlarınızı sevin.yarim bıraktım anlatamadim trafik kazası gecirdilerAllah razı olsun reis Allah daim etsinn aydınlandık aile kavraminda sagol
Abi nabtin ya akşam aksam moral felan birakmadin mekanlari gani gani cennet ehli olsun inşallah Allah bu dunyayi aratmasinOnlar şuan cennette demek istediğim ama diyemedigim yakınlarınızı sevin.yarim bıraktım anlatamadim trafik kazası gecirdiler
Bunlar böyle kahpe isde dediğin gibi oldu agaPrag maçına 3 5 girecektim buna girdim anlamadım bende
Bunların Allah belasini versn inşallah güzel uzatma gelirde umut olurAttı pezo biliyorduk
Yok la 3 verdi ayarlamışlar maçıBunların Allah belasini versn inşallah güzel uzatma gelirde umut olur
Sağlık olsun aga olmadiYok la 3 verdi ayarlamışlar maçı
Dunyalari yediler bu aksam o maç aga dunyalari kgsi üstü alayı patladiHayatimda en emin oldum maçtı yuh be kardesim
Neyse dost kazanirsak bi ara yaparizDunyalari yediler bu aksam o maç aga dunyalari kgsi üstü alayı patladi
Sağlık olsun agacimNeyse dost kazanirsak bi ara yapariz
Kalktıİki gündür he para kaldırdık yav
Büyük mu kucuk muKalktı
Eline emeğine sağlıkİki gündür he para kaldırdık yav