- 71,312
- 43,851
- 113
Yeni yılınız kutlu olsun. 2024 ülkemiz için ve biz kumarcılar için hem ekonomik hem psikolojik olarak güzel bi sene olur umarım. Herkese ailesiyle sevdikleriyle doya doya güleceği mutlu olacağı bi sene diliyorum.
Herkese Mutlu, sağlıklı ve bol kazancli yıllar dilerim. 🙏Yeni yılınız kutlu olsun. 2024 ülkemiz için ve biz kumarcılar için hem ekonomik hem psikolojik olarak güzel bi sene olur umarım. Herkese ailesiyle sevdikleriyle doya doya güleceği mutlu olacağı bi sene diliyorum.
Tskrlr dost yeni yılın güzel olsunYeni yılınız kutlu olsun. 2024 ülkemiz için ve biz kumarcılar için hem ekonomik hem psikolojik olarak güzel bi sene olur umarım. Herkese ailesiyle sevdikleriyle doya doya güleceği mutlu olacağı bi sene diliyorum.
Amin dost savassiz depremsiz cinayetsiz refah dolu bir yıl olsun insallahYeni yılınız kutlu olsun. 2024 ülkemiz için ve biz kumarcılar için hem ekonomik hem psikolojik olarak güzel bi sene olur umarım. Herkese ailesiyle sevdikleriyle doya doya güleceği mutlu olacağı bi sene diliyorum.
Tesekkurler dost mutlu yillar. umarim yazdigin gibi olur herkes borcunu kapatir zevkine oynarYeni yılınız kutlu olsun. 2024 ülkemiz için ve biz kumarcılar için hem ekonomik hem psikolojik olarak güzel bi sene olur umarım. Herkese ailesiyle sevdikleriyle doya doya güleceği mutlu olacağı bi sene diliyorum.
Yav ne olacak borcu olanın katlanacak kumarbaz mutlu olabilir mi öyle bir ihtimal mi var kralTesekkurler dost mutlu yillar. umarim yazdigin gibi olur herkes borcunu kapatir zevkine oynar
Var var neden olmasin bak cubiter kardesimize ev aldiYav ne olacak borcu olanın katlanacak kumarbaz mutlu olabilir mi öyle bir ihtimal mi var kral
Sağol kardeşim seninde yeni yılın kutlu olsun,nice senelerBaşta yönetimimiz, medarı iftaharımız @Başkan sonra reis @Shellac sonra güzel insan @Daimon olmak üzere..
Reelde görüştüğüm, telefonla irtibat kurduğum, buraya adını, nickini yazamadığım bir sürü kardeşimin yeni yılını kutlar, aileleri, sevdikleri ile birlikte nice nice mutlu güzel yıllar geçirmesini dilerim.
Yeni yıl önce sağlık, sonra aşk, sonra huzur, sonra para getirsin herkese..
Bizler burada güzel bir aileyiz..
Alsa nolcak bi bela bulur onu da merak etme dostVar var neden olmasin bak cubiter kardesimize ev aldi
Neyse roll acalim eniste gelAlsa nolcak bi bela bulur onu da merak etme dost