Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Merhaba

Kawasaki1991

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
50
13
8
Arkadaslar öncelikle admin den ve siz değerli arkadaşlardan Özür dilerim alakasız bir konu ama ben dün işten cikartildim içeride bayagi bi alacağım vardı muhasebe çıkarttı hesabı 2300 alacağın var dedi imzaları attım dedim ne zaman yatar para diğer maaş yatar dedi ihtiyacım var benim açil dedim yapacak bişe yok dedi imza attığım a çok pişmanım ve ben şimdi ne yapmam gerek konuya hakim olan arkadaşlar beni aydinlatirsaniz sevinirim

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Arkadaslar öncelikle admin den ve siz değerli arkadaşlardan Özür dilerim alakasız bir konu ama ben dün işten cikartildim içeride bayagi bi alacağım vardı muhasebe çıkarttı hesabı 2300 alacağın var dedi imzaları attım dedim ne zaman yatar para diğer maaş yatar dedi ihtiyacım var benim açil dedim yapacak bişe yok dedi imza attığım a çok pişmanım ve ben şimdi ne yapmam gerek konuya hakim olan arkadaşlar beni aydinlatirsaniz sevinirim
Yanliş anlamada bu sorulari burada sormak yerine yakin cevrendeki dostlarina sorsan sana illaki biri cevap verir yardimci olur veya en kralindan google amca var :)

atx

90+1 Oynanıyor.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
263
83
Is cikisi aldiginda imza atılır bu normal birşey alacağına gelince ise maas gunun ne zamansa o zaman alırsın alacağını..
maas zamani gelmeden cogu is yeri vermez paranı
Ayrica çıkarıldin ise kotu bir unsur yoksa sikayet etme hakkinda var bilgin olsun bi arastir netten

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
Kardeşim çalıştığın işyeri aylık ödemeler yapıyorsa işçilerine normal yani maasta ödemeleri bu heryerde aynıdır şöyle bı durumda var sen ne işinde ve ne kadar süredir çalışıyorsun 6 ayı geçmiş ise ihbar tazminatı vs iş arama bu tarz şeyleri ödemesi lazım işyerinin sana sen muhtemelen okumadan yada ilk sayfayı okuyup geri kalan sayfalara imzayı yapistirmisindir hakkında hayirlisi

Kawasaki1991

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
50
13
8
Is cikisi aldiginda imza atılır bu normal birşey alacağına gelince ise maas gunun ne zamansa o zaman alırsın alacağını..
maas zamani gelmeden cogu is yeri vermez paranı
Ayrica çıkarıldin ise kotu bir unsur yoksa sikayet etme hakkinda var bilgin olsun bi arastir netten
eyvallah kardes

Kawasaki1991

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
50
13
8
Kardeşim çalıştığın işyeri aylık ödemeler yapıyorsa işçilerine normal yani maasta ödemeleri bu heryerde aynıdır şöyle bı durumda var sen ne işinde ve ne kadar süredir çalışıyorsun 6 ayı geçmiş ise ihbar tazminatı vs iş arama bu tarz şeyleri ödemesi lazım işyerinin sana sen muhtemelen okumadan yada ilk sayfayı okuyup geri kalan sayfalara imzayı yapistirmisindir hakkında hayirlisi
helal olsun sana kardes aynen öyle ilk sayfayi okudum yanıma oturdu muhasebeci kardeşim diyip diyip attırdı imzaları sen bu işin ehli olmuşsun ilk defa bir osel şirkette çalıştım 6 ay 4 gün oldu ise gireli 1.350 lira ihbar parası verdiler onuda icra m vardı ona kestim dedi ne derse tamam dedim 2.300 de alacağın var diğer maaş alırsın dedi bu büyük bi sirket ana sirkete mail atsam durumum kötü desem nasıl olur

Excalibur80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
177
43
Kardeşim şirkette paranın kalacağını dusunmuyorsan sıkıntı yok alacağın parayida maaşın dışında kesinlikle alamazsın ister mail at istersen git konuş neden diyecek olursan senin o imzayı attığın güne kadar ki sigorta vs bu tarz şeylerin garantisidir o sana maastaki yatiracaklari

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Maaşın bir sonra ki ayın maaş gününde yatar. İmza attığın belgeleri okumak şartı ile

Kawasaki1991

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
50
13
8
Kardeşim şirkette paranın kalacağını dusunmuyorsan sıkıntı yok alacağın parayida maaşın dışında kesinlikle alamazsın ister mail at istersen git konuş neden diyecek olursan senin o imzayı attığın güne kadar ki sigorta vs bu tarz şeylerin garantisidir o sana maastaki yatiracaklari
kardes normalde maaş bu gece yatmasi gerekiyor cuma gecesi bunlar bugün yatirma sa nana yi yedim

Kawasaki1991

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
50
13
8
arıyorum 100 lira gönderin diyorum memlekete gidecek param yok diyorum bizim sorunumuz değil diyor sirket deli gönül diyor git al eline bir bıçak Hepsinin amk.diyor ben napacam ankarada cebimde 30 tl var nasıl gidecem memlekete

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,709
428
83
Bi sıkıntı olduğunu düşünüyorsan notere git Bi ihbarname çek belli bir süresi var mahkemeye veremezsin notere gidip ihbarname çekersen herzaman mahkemeye bverebilme durumun var