- 5,247
- 9,172
- 113
Eyvallah başkan...Şans yanında olsun reis
Bir rolling yap başkan ya sigara paramız çıksınBayern Münih . kızmış olması lazım reis 3 farkla yenerse taraftarı biraz kendine gelir gidişatları kötü Şampiyonlar liginde yenildiler Bayern L. 3 yediler bu maç onlar için önemli 🧐
Bu gelsinde all stardan yaparız rollBir rolling yap başkan ya sigara paramız çıksın
Bencede sanirim Kobe anısına yapılan son çeyrek önde olan takımın 24 sayi atarak kazanma formatı kalkmış her periyot 12 dk savunma yok denenir kasa katlamaya91-92 barem çeyrek üstü olur genelde
Alınır mi alınır son çeyrek dışında
Oyuncular da istek yokki sidmmdi baktım ta ev sahibi evinde iyi işler yapmış artık şansımızaBayern Münih . kızmış olması lazım reis 3 farkla yenerse taraftarı biraz kendine gelir gidişatları kötü Şampiyonlar liginde yenildiler Bayern L. 3 yediler bu maç onlar için önemli 🧐
Solda ki M harfleri rahatlatıyor beni bu maçta bence real 1 tane atar yatar skora ama eksik tr cokmus ya 18 kişi cikartamayip iptal olcauk neredeyse
Real yener reis 2 farkla 🧐Solda ki M harfleri rahatlatıyor beni bu maçta bence real 1 tane atar yatar skora ama eksik tr cokmus ya 18 kişi cikartamayip iptal olcauk neredeyse
Solda ki M harfleri rahatlatıyor beni bu maçta bence real 1 tane atar yatar skora ama eksik tr cokmus ya 18 kişi cikartamayip iptal olcauk neredeyse
Ev sahibi kötü gidiyor Real Liderliği vermezReal yener reis 2 farkla 🧐
Ms orani yüksek işte olcak para gs real handikap yapar oynican beklicende bizim bütçe yetmez her zaman gelmez bültende bu oranlarReal yener reis 2 farkla 🧐
Evet reis banko diye bişey yok İddaa da oranları fena değilMs orani yüksek işte olcak para gs real handikap yapar oynican beklicende bizim bütçe yetmez her zaman gelmez bültende bu oranlar
Bunu bizim insanımızın yüzde 90 i anlamaz hemen şike şike diye başlarEvet reis banko diye bişey yok İddaa da oranları fena değil
Şike çok ayrı reis futbolun içinde olanlar anlar ince bi çizgi şike 😇Bunu bizim insanımızın yüzde 90 i anlamaz hemen şike şike diye başlar
Yarim saat varda pek üstünlüğü yok duruyor istatistiklerde ins atarReal Madrid Goal zamanı