Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Metamask Hk.

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,163
2,997
113
21 Saat önce metamask adresimden paribu ya çekim yaptım dolar adresime gönderim yaptım ne gelen var ne giden bilgisi olan varmı aranızda şikayetvar da herkes bu durumdan şikayetçi çözülen bir durumda yok

Ekli dosyalar

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,223
577
113
Hocam sen ftn den usdtye mi cekim yaptogini soyluyorsun ? Oyle ise gelmez tabiki

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,650
1,410
113
Hocam geçmiş olsun bu paran çöp oldu

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
ftn olarak mı yolladın paribuya ? öyleyse gitti o para geçmiş olsun

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Allahtan azmış

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
494
337
63
çöp falan olmadı bu arada. hemen paribu'ya mail at aynısı başıma gelmişti. unutuldu gitti 4-5 ay sonra bir mail. paranızı yatırdık. diye.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,549
7,221
113
21 Saat önce metamask adresimden paribu ya çekim yaptım dolar adresime gönderim yaptım ne gelen var ne giden bilgisi olan varmı aranızda şikayetvar da herkes bu durumdan şikayetçi çözülen bir durumda yok

metamaskden ftn olarak göndermişsin kanka gelmesi imkansız metamask ile konuş durumunu anlat çözülür mü bilmem ama metamask'dan başka siteye atarken dolara yada o sitede olan bir coine çevirmen lazım çünkü ftn yok paribu'da vs.

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,163
2,997
113
metamaskden ftn olarak göndermişsin kanka gelmesi imkansız metamask ile konuş durumunu anlat çözülür mü bilmem ama metamask'dan başka siteye atarken dolara yada o sitede olan bir coine çevirmen lazım çünkü ftn yok paribu'da vs.
Metamask da canlı desteği Türkçe desteği de yok ki neyse giren şemsiye açılmaz vbete atıp payfix e çekseydim keşke 😂