Bunun cozumu yok mu ustaİmkansız
Bunun cozumu yokmu usta 13 kusur ftn 35 dolar cektim ama gozukmuyoİmkansız
Yok ustam adresi doğru girip cektiysen görünmesi gerekirdi yarısını vereceğim demişsin bunu yapabileceğini sanmıyorumBunun cozumu yok mu usta
Bunun cozumu yokmu usta 13 kusur ftn 35 dolar cektim ama gozukmuyo
Yemin ettim vercem yarisiniYok ustam adresi doğru girip cektiysen görünmesi gerekirdi yarısını vereceğim demişsin bunu yapabileceğini sanmıyorum
Dostum anasayfada gozukmuyo. O sebepten atamiyorum@denizmeydan siteye at yada başka borsaya çekmeyi dene
Ne zaman matemaske gönderdin?Ekli dosyayı görüntüle 637652metemask cuzdan bakiyem hesabimada gorunmuyo. Bunu nasil duzeltebiliriz? Sorunumu cozene soz yarisini hediye etcem
2 gun once metemask adresime cekim yaptim ftnscan da gozukuyo bakiyem adres ayni adres ama anasayfada gozukmuyo.Ne zaman matemaske gönderdin?
Bu durumu fasttoken sitesinde canlı desteğe soyledin mi? Niye böyle diye. Çünkü ya ağ da sorun var ya da gerekli onayları geç alıyor veya almıyor olabilir. Ağ ile bir problem sanırım bu . Sen bir onlara sor ağa mudahele edebilirler hesabına geçmesi için2 gun once metemask adresime cekim yaptim ftnscan da gozukuyo bakiyem adres ayni adres ama anasayfada gozukmuyo.
Çektiğini hangi ağda? sana ftn tokeni göndermişler ama başka test ağından senin adresine gönderilmiş olabilir testin sözleşme adresini bulup token ekleme kısmandan yazıp enter hesabı, belki görünebilir.Bunun cozumu yok mu usta
Bunun cozumu yokmu usta 13 kusur ftn 35 dolar cektim ama gozukmuyo
Linkini atar misin dostum banaBu durumu fasttoken sitesinde canlı desteğe soyledin mi? Niye böyle diye. Çünkü ya ağ da sorun var ya da gerekli onayları geç alıyor veya almıyor olabilir. Ağ ile bir problem sanırım bu . Sen bir onlara sor ağa mudahele edebilirler hesabına geçmesi için