Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Metemask Cüzdan Hk.

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,570
2,177
113
2 gun once metemask adresime cekim yaptim ftnscan da gozukuyo bakiyem adres ayni adres ama anasayfada gozukmuyo.
Bu durumu fasttoken sitesinde canlı desteğe soyledin mi? Niye böyle diye. Çünkü ya ağ da sorun var ya da gerekli onayları geç alıyor veya almıyor olabilir. Ağ ile bir problem sanırım bu . Sen bir onlara sor ağa mudahele edebilirler hesabına geçmesi için

Almanfurkan

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
63
23
8
Bunun cozumu yok mu usta

Bunun cozumu yokmu usta 13 kusur ftn 35 dolar cektim ama gozukmuyo
Çektiğini hangi ağda? sana ftn tokeni göndermişler ama başka test ağından senin adresine gönderilmiş olabilir testin sözleşme adresini bulup token ekleme kısmandan yazıp enter hesabı, belki görünebilir.

denizmeydan

Üye
Yeni Üye
17
5
3
Bu durumu fasttoken sitesinde canlı desteğe soyledin mi? Niye böyle diye. Çünkü ya ağ da sorun var ya da gerekli onayları geç alıyor veya almıyor olabilir. Ağ ile bir problem sanırım bu . Sen bir onlara sor ağa mudahele edebilirler hesabına geçmesi için
Linkini atar misin dostum bana

Labtek01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
195
43
kardes senin metamask cuzdaninda oncelikle bahamut agi kurulu muona bakman gerekiyor eger degilse gozukmez vardir ama gozukmez

Gonzalez10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
131
37
28
2 farklı sitede fast fruit 10 ftn yi 2 farklı bahamut adresime gönderdim onaylandı yazdığı gibi cüzdanda olurdu claim yaptım onaylandı ama 1 haftayı gecti gelen giden yok :) ftn de sıkıntı var herhalde