- 9,801
- 4,299
- 113
Arkadaşlar 2 haftadır boks dersi alıyorum bayağı geliştirdim kendimi acaba kendisine nasıl ulaşırım teke tek kapışmak istiyorum da
BekliyorumKendisi amcaoğlum olur dur bi arayım
İki üç yıla ölür,...elini çabuk tut,,Arkadaşlar 2 haftadır boks dersi alıyorum bayağı geliştirdim kendimi acaba kendisine nasıl ulaşırım teke tek kapışmak istiyorum da
Çenesinin yayını bilmem ne yaparım dedi zaten çoluğa çocuğa rezil olduk dedi bide onla uğraşamam dedi stopBekliyorum
Daha da dellendimÇenesinin yayını bilmem ne yaparım dedi zaten çoluğa çocuğa rezil olduk dedi bide onla uğraşamam dedi stop
O sana ulaşırArkadaşlar 2 haftadır boks dersi alıyorum bayağı geliştirdim kendimi acaba kendisine nasıl ulaşırım teke tek kapışmak istiyorum da
Paula vurmadı ki yalnışlıkla sözleşmeyi unuttu 1-2 attı ama sözleşme aklına geldi rölantide bitirdi maçı😄İki üç yıla ölür,...elini çabuk tut,,
ölüsu bile seni yener bak ))dD
Tutmayın küçük enişteyi salı verin gitsinDaha da dellendim
Aşk muhabbetinden sonra sardı bu reis dur elleme 😁hiç bir amacı olmayan bir konu daha
O çerezlik neyse müsade ediyorum biraz toparlarsinferdi kral sen simdilik kaan kazgan zarganasiyla takil.mike abimiz yorgun dinlensin biraz
Neyine kanka 25 payfixine ben kapışırımArkadaşlar 2 haftadır boks dersi alıyorum bayağı geliştirdim kendimi acaba kendisine nasıl ulaşırım teke tek kapışmak istiyorum da
En sonunda gelip dövecem seni senide kendimide rahatlaticam yarin 14:00 da İstinye de oluverO çerezlik neyse müsade ediyorum biraz toparlarsin