Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milano - Zalgiris

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,577
4,824
113
Son zamanlarda izlediğim en acayip geri dönüş.

Zalgiris kazanırmı acaba..

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,719
724
113
Zalgiris almıştım sövüyordum :D şimdi panaya sövüyorum. Handikap yerine 2 yazmışım.

kaykay61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
986
213
43
Feyenord basket oynadım ev shaibi 81.5 üst dedim 81 sayı attı son 2.20 dakka kala yattım şaka gibiydi

Arsenal

North London
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,374
1,094
113
ms1'den patlattı oe milano 20 sayı farktan verdi maça

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,577
4,824
113
ms1'den patlattı oe milano 20 sayı farktan verdi maça
27 sayı öndeydi 3.ceyrekte 5 dakka kala..

Yaw yıllardır anlamadım daha öncede bu Milano için konu açtım bu Antrenör Messina yemin ediyom kanser hastalığının bulucusu bana göre. Yaw takıma hucum yaptırmıyor 3 dakka kala 12 sayı önde adamlar hızlı hucuma çıkıp sayı atmadı cewirdiler ordan topu yürüdüler zalgiris 3 lük atıyor milano 24 saniyede 0.5 saniye kala sut atıyor nereye giderse..

Ben yeminle takımın resmi sitesine mail attım kaç defa küfür ede ede geri dönüşte yapmadılar 😃😃

Arsenal

North London
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,374
1,094
113
27 sayı öndeydi 3.ceyrekte 5 dakka kala..

Yaw yıllardır anlamadım daha öncede bu Milano için konu açtım bu Antrenör Messina yemin ediyom kanser hastalığının bulucusu bana göre. Yaw takıma hucum yaptırmıyor 3 dakka kala 12 sayı önde adamlar hızlı hucuma çıkıp sayı atmadı cewirdiler ordan topu yürüdüler zalgiris 3 lük atıyor milano 24 saniyede 0.5 saniye kala sut atıyor nereye giderse..

Ben yeminle takımın resmi sitesine mail attım kaç defa küfür ede ede geri dönüşte yapmadılar 😃😃
Tam kanser orhan evladı tam 27 sayıdan maçı verdi delirdim ya bu adam olduğu sürece 50 sayıdan da verir bu savunma yaptırmayı da beceremiyor