29 Mar 2019 #2 lebronjr Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 726 137 43 Ne kadar milanonun galibiyete ihtiyacıda olsaydı fenerbahçe kazanması bankoydu bence fetihlik birsey yok fetih reale cskya yazılır
Ne kadar milanonun galibiyete ihtiyacıda olsaydı fenerbahçe kazanması bankoydu bence fetihlik birsey yok fetih reale cskya yazılır
29 Mar 2019 #3 N N/A Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 9,434 6,676 113 lebronjr' Alıntı: Ne kadar milanonun galibiyete ihtiyacıda olsaydı fenerbahçe kazanması bankoydu bence fetihlik birsey yok fetih reale cskya yazılır Genişletmek için tıkla ... Hepsini yeniyoruz zaten sıkıntı yok
lebronjr' Alıntı: Ne kadar milanonun galibiyete ihtiyacıda olsaydı fenerbahçe kazanması bankoydu bence fetihlik birsey yok fetih reale cskya yazılır Genişletmek için tıkla ... Hepsini yeniyoruz zaten sıkıntı yok
29 Mar 2019 #4 lebronjr Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 726 137 43 Blue's' Alıntı: Hepsini yeniyoruz zaten sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... İnşallah alırsınız kupayı fener galatasaray beşiktaş kazanamaz türkiye kazanır ben inaniyorum ki fenerbahçe finalde cskyi yenip alacak türk bayragimizi dalgalandiracak geçen sene olduğu gibi hadi inşallah
Blue's' Alıntı: Hepsini yeniyoruz zaten sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... İnşallah alırsınız kupayı fener galatasaray beşiktaş kazanamaz türkiye kazanır ben inaniyorum ki fenerbahçe finalde cskyi yenip alacak türk bayragimizi dalgalandiracak geçen sene olduğu gibi hadi inşallah