Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milli Piyango Parasıyla Ne Yapılır

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Beyler hiç bir masraftan kaçmadım gittim çeyrek bilet aldım büyük ihtimal bana çıkacak şimdiden hayırlı olsunları alabilirim

Bunun vergisi falan varmı bir de banka faizleri nedir 3-4 parçaya bölüp farklı bankalarda farklı tarihlere faize yatırıp her hafta belirli bir miktar maaş almayı düşünüyorum ayrıca burada bol bol çekiliş yaparım birinin faizi ile geriye kalan 2-3 milyon ile Ne iş yapabilirim

Bir de şöyle piyango dan sonra sitelere 2k 3k yatırım yaparım sağlam site de önerin

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Beyler hiç bir masraftan kaçmadım gittim çeyrek bilet aldım büyük ihtimal bana çıkacak şimdiden hayırlı olsunları alabilirim

Bunun vergisi falan varmı bir de banka faizleri nedir 3-4 parçaya bölüp farklı bankalarda farklı tarihlere faize yatırıp her hafta belirli bir miktar maaş almayı düşünüyorum ayrıca burada bol bol çekiliş yaparım birinin faizi ile geriye kalan 2-3 milyon ile Ne iş yapabilirim

Bir de şöyle piyango dan sonra sitelere 2k 3k yatırım yaparım sağlam site de önerin
piyangodan somra 2 3 k parami 20ser 20ser k desen neyse

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
25 milyon ikramiye çıkacak ve sen halen siteye para atacan?? senin yol çok yanlış bi yok bu mantıkla hayatta bi yere varamazsın ;)
ideallerimden asla vazgecmem ben sibirya da yanına 3 şey alacaksın deseler 1 mont 1 çakmak 1 de siteye girmek için telefon isterdim

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Yuzde 30 mehmetcik vakfina yuzde 30 sehitlerin ailesi yardim vakfina. Yuzde 40 da yeter bana
Vakıflara derneklere devler bagislasin reis aile ve sosyal yardımlaşma bakanlığı bunun için var şahsen kişisel gördüğüm insanlara yardım etmek çok daha iyi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,123
76,989
113

Milyonluk hayal kuruyorsun 50k atıp 100k cekemiyosun yazik