evet 3 tl ilk kupon yapma fırsatı sunuyor yeni üyelere ki varmıdır üye olmayan
www.misli.com
www.misli.com
bende belki bi kişiye yardımcı olurum die açıyorum 2 dir konu ama bi kişi bi kişidir18 yaşına bugün basacak olan kişiler dışında muhtemelen yoktur
Üyelik işleminiz başarıyla tamamlanmıştır.evet 3 tl ilk kupon yapma fırsatı sunuyor yeni üyelere ki varmıdır üye olmayan
www.misli.com
O 1 kişi çıktı
inşallah çekersinizde bi işe yararımteşekkürler...
Üyelik işleminiz başarıyla tamamlanmıştır.
Türkiyenin yenilikçi, yasal ve lisanslı online şans
oyunları bayisi Misli.com’a Hoşgeldiniz!
Buyuk yorum18 yaşına bugün basacak olan kişiler dışında muhtemelen yoktur
Bence de...Buyuk yorum
İlk kupon geldi. 21 tl şimdi burdan yürüyecez kardeşim bakalıminşallah çekersinizde bi işe yararım
benim 5 li kombine de chelsea ilk yarı 1.5 üstten yattı.İlk kupon geldi. 21 tl şimdi burdan yürüyecez kardeşim bakalım
Kardeş üye olduk nereye geliyor paravalla ben misliden aldım 45 yapıp çektim paparaya 42 tl attım siteye attım sonra 280 lira yaptım kalebetten 180 çektim faturamı ödedim ama diiğer 100 lira kayıp hala ne:reye gitti bulamıyorum
Sana her gün 3 tl vereyim, 280 nın 250 si senin olsun her gün 30 tl bana ver.valla ben misliden aldım 45 yapıp çektim paparaya 42 tl attım siteye attım sonra 280 lira yaptım kalebetten 180 çektim faturamı ödedim ama diiğer 100 lira kayıp hala ne:reye gitti bulamıyorum
iyide ben 3 tl yi mislide bastım nba futbol karısık öyle 45 yaptım sonra rulette şansım yaver gitti kazandım 280 i bu değher zaman olcak bişey değilki bugün mesela 60 tl yatırdıgım gibi uçtu para 10 dk da şans bi gelip bi gidiyoSana her gün 3 tl vereyim, 280 nın 250 si senin olsun her gün 30 tl bana ver.
10 orandan 5 li kombine maks ve min çekim 100 tl bol şansçewrim şartı warmı? )