Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Moneyguru Hakkında

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
Arkadaşlar konularda defalarca uyarmama rağmen hala bazi arkadaşlar ref linkiyle paylaşmaya devam ediyorlar modlar bu konuyu silmezlerse sevinirim. Bu tarz sistemler dolandırıcilik sistemleridir size bol keseden bakiye verirler görev adi altında reklamlarini yaptırırlar para çekmeye gelince komisyon ücreti adi altinda para talep ederler siz parayı gönderdikten sonrada usulsüz ref bahanesiyle hesabinizi kapatirlar. Lütfen artık bilip bilmeden bu sistemlere üye olup insanlari çekim yaptım yalaniyla üye yapmaktan vazgeçin. Bu şekilde dağıtım yapan guvenilir ödeme yapan sistemler olursa ben ve benim gibi bu işleri yıllardır kovalayan arkadaşlar sizlerle paylaşır. Kimse kimseye üye başına kimlik doğrulama bile olmayan bi sistemde 10 dolar vermez bu kadar saf olmayın rica ediyorum.

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Arkadaşlar konularda defalarca uyarmama rağmen hala bazi arkadaşlar ref linkiyle paylaşmaya devam ediyorlar modlar bu konuyu silmezlerse sevinirim. Bu tarz sistemler dolandırıcilik sistemleridir size bol keseden bakiye verirler görev adi altında reklamlarini yaptırırlar para çekmeye gelince komisyon ücreti adi altinda para talep ederler siz parayı gönderdikten sonrada usulsüz ref bahanesiyle hesabinizi kapatirlar. Lütfen artık bilip bilmeden bu sistemlere üye olup insanlari çekim yaptım yalaniyla üye yapmaktan vazgeçin. Bu şekilde dağıtım yapan guvenilir ödeme yapan sistemler olursa ben ve benim gibi bu işleri yıllardır kovalayan arkadaşlar sizlerle paylaşır. Kimse kimseye üye başına kimlik doğrulama bile olmayan bi sistemde 10 dolar vermez bu kadar saf olmayın rica ediyorum.
Benim 4055 dolar beklemede türk parasıyla 30 bine yakın sanmıyorum kardeşim dediğin gbi vereceklerini

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
Kral vermezler gözünü sevim sen yapma bari niye versin adamlar sana 30 bin lirayi 😁

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Kral vermezler gözünü sevim sen yapma bari niye versin adamlar sana 30 bin lirayi 😁
Haklısın kardeşim hala beklemede en geç ödeme tarihi 27 eylül yazıyor :D verirlerse şok olurım6zateb kardeşim verirlerse söz forumda 500 dolarını dağıtacam

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
Haklısın kardeşim hala beklemede en geç ödeme tarihi 27 eylül yazıyor :D verirlerse şok olurım6zateb kardeşim verirlerse söz forumda 500 dolarını dağıtacam
Kanka onlar sana 30 versin 30 da ben sana vericem söz 😁

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,726
438
83
Valla benim de bakiye 100 ü geçti Bi kaç görev var onları tamamla çek diyo telegram daki arkadaş

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Sitede şunu farkettim her 20 saniyede devamlı çekim oluyor millet çatır çatır çekiyo gerçekmi acaba

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
Sitede şunu farkettim her 20 saniyede devamlı çekim oluyor millet çatır çatır çekiyo gerçekmi acaba
Ya yok birader hipnozmu oldunuz siz çekim yapıldığını sansınlar diye bilerek yapiyolar onu olm size kendimi polis avukat savci diye tanıtsam donunuzu alırım he valla bak bsbsbsnsnaa 😁

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,650
306
83
He gerçek emin ol :) ya arkadaşlar bu işe aklınız yatiyormu ?? İyi o zaman herkes işi gücü bıraksın millet boşuna üniversite okuyor kariyer yapıyor veya çalışıyor ne gerek var otur moneygrunun başına yap ayda 100 bin ya bu gerçek olsa yemin ediyorum dünyada çalışan kalmaz :))

Moderatör tarafında düzenlendi: