Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Mostar 4-3 AZ Alkmaar Şaka Gibi Geri Dönüş

emraherden

🅰🅽🅺🅰🆁🅰🅶🆄🅲🆄 🇺🇦 🇺🇦🇺🇦 ①⑨①⓪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
678
331
63
Abi sen AZ Alkmaarsın yaa 3-0 dan 4-3 nasıl verebiliyon maçı? Şike var mı yok mu bilemem ama bi enteresanlık var. Son paramla yaptığım kupondu bide 😐

Screenshot_2023-09-21-22-32-22-133_com.android.chrome.jpg

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,554
1,791
113
Yazık oomus valla senin için kötü bi durum özeti izlim diye aradımda bulamadım geçmiş olsun

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,402
1,049
113
Evin oran galiba 250 orandan felan kazandı birileri sağlam para vurdu şike mutlaka var. Ev sahibi o kalitede takım depil hemde az Alkmaar a

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
Az Alkmaar ı bu kadar büyütmeyin bir önceki tur şansa bala geçtiler brann ı oradan belliydi zaten bu kupada cacık oldukları aynı şekil ilk elemelerde santa coloma gibi bir takımı bile göt zoruyla geçtiler Montstar a böyle yapmaları enteresan ama şaşırtmaya kesinlikle devam edeceklerdir

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
İkinci bir az vakası gelebilir West ham , Atlanta , Slovan rakipleri çok güçsüz ama bunlardan biri yiyecekmiş gibi duruyor

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
Hahah west ham rakip te attı backa topola 21 orandı

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Bakin yazdim buraya da yazayim yeminle büyük şike dönüyor bi kupon yaptim bütün maçları tutmuştu. Son maç bu kaldı az alkmaar’a vermiştim alkmaar 3-0 öndeydi. Kupon bozdurmaya bakayim dedim. 3400 tl veren kuponun bozduru sadece 280 tl. Dedim bir boklar dönüyor ve sonra alkmaar maçı 4-3 verdi

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,538
1,548
113
Bakin yazdim buraya da yazayim yeminle büyük şike dönüyor bi kupon yaptim bütün maçları tutmuştu. Son maç bu kaldı az alkmaar’a vermiştim alkmaar 3-0 öndeydi. Kupon bozdurmaya bakayim dedim. 3400 tl veren kuponun bozduru sadece 280 tl. Dedim bir boklar dönüyor ve sonra alkmaar maçı 4-3 verdi
Parayla insanın bir araya geldiği yerde her türlü hinlik cinlik olur. Bu maça oynayanlar mayına basmışlar resmen