- 678
- 331
- 63
Gecmis olsun.muhtemelen evin orani 3.0ken 200 falandir ev yener acik olan sitelerde hatta dur bakayim bulabilirisem 3.0ken kac oranmis evAbi sen AZ Alkmaarsın yaa 3-0 dan 4-3 nasıl verebiliyon maçı? Şike var mı yok mu bilemem ama bi enteresanlık var. Son paramla yaptığım kupondu bide 😐
Ekli dosyayı görüntüle 396075
Aha bak klaskvik atmışİkinci bir az vakası gelebilir West ham , Atlanta , Slovan rakipleri çok güçsüz ama bunlardan biri yiyecekmiş gibi duruyor
Parayla insanın bir araya geldiği yerde her türlü hinlik cinlik olur. Bu maça oynayanlar mayına basmışlar resmenBakin yazdim buraya da yazayim yeminle büyük şike dönüyor bi kupon yaptim bütün maçları tutmuştu. Son maç bu kaldı az alkmaar’a vermiştim alkmaar 3-0 öndeydi. Kupon bozdurmaya bakayim dedim. 3400 tl veren kuponun bozduru sadece 280 tl. Dedim bir boklar dönüyor ve sonra alkmaar maçı 4-3 verdi
0/3 kenji 1.60 oran vardi bu RESMEN sikeeAbi sen AZ Alkmaarsın yaa 3-0 dan 4-3 nasıl verebiliyon maçı? Şike var mı yok mu bilemem ama bi enteresanlık var. Son paramla yaptığım kupondu bide 😐
Ekli dosyayı görüntüle 396075