- 12,707
- 14,879
- 113
Bol şansımız olsun site Tumbet. Hedefe ulaşırsak konu içinden seçimleri brom yapicak @Hayatindibi
Bol şanslar. Yakın saat içerisinde payfixe para yatıran oldu mu 2 saattir geçmedi hesabımaBol şansımız olsun site Tumbet. Hedefe ulaşırsak konu içinden seçimleri brom yapicak @Hayatindibi
Ben şimdi garanti ile attım 2 dk da geçtiBol şanslar. Yakın saat içerisinde payfixe para yatıran oldu mu 2 saattir geçmedi hesabıma
Anladım sağol. Benimki ziraat.Payfixin canlı destekte yoğunluk var belli ki sıkıntı Ziraat bankasıyla ilgiliBen şimdi garanti ile attım 2 dk da geçti
Güncelleme var hicbirnsite yatirim almıyor şuanAnladım sağol. Benimki ziraat.Payfixin canlı destekte yoğunluk var belli ki sıkıntı Ziraat bankasıyla ilgili
Güncelleme var yat uyuAnladım sağol. Benimki ziraat.Payfixin canlı destekte yoğunluk var belli ki sıkıntı Ziraat bankasıyla ilgili
Bol sans kardesBol şansımız olsun site Tumbet. Hedefe ulaşırsak konu içinden seçimleri brom yapicak @Hayatindibi
Sekaya bak orda saglayici cokBi roll yapalım dedik güncelleme denk geldi
Payfix de var sıkıntı bro hicjir aite yatırım almio güncelleme gitmişSekaya bak orda saglayici cok
Hmm okey bro.bndede az para vardi atlasa atip rulet oyniycakdim ama hesaba gecdimi bakmadim dahaPayfix de var sıkıntı bro hicjir aite yatırım almio güncelleme gitmiş
Sen bence direk rulet poker takıl sansin varken .niz iskorpit ole.spor bakalımHmm okey bro.bndede az para vardi atlasa atip rulet oyniycakdim ama hesaba gecdimi bakmadim daha
Tamam dost sen parayı yatırdaBu sefer maçı sen ver futbol iskorpit
Eyw orhun hgTatlı tatlı muhabbet sohbet kazanalım gidelim, bol şanslarınız olsun