Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muacceliyet İhbari

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
864
397
63
Merhaba arkadaşlar. Garanti bankasından 74 bin tl limitli kredi kartım vardı.

Son 2 aydır asgarisini ödemekte de zorlandım. Tam olarak 90 gün doldu mu bilmiyorum ama bugün böyle bir mesaj geldi.

Tebligat adresinize Muacceliyet Ihbariniz gonderilmistir. Gecikmede olan borcunuzu hemen odemeniz gerekmektedir. Bilgi icin 02165600888 i arayiniz. B002

Yatırmam gereken asgari tutar 24 bin. Borcun tamamı 68 bin.

Şimdi ben gidip asgarisini yatırsam bu sıkıntılı dönem geçer mi ? Yoksa borcun tamamı olan 68 bini mi yatırmam gerek. ?

Birde asgariyi yatırınca kredı kartını tekrar hemen kullanabilicem mi ?

En azından bir arkadaşımdan falan para rica edip tekrar geri çekmek iyi olurdu. Baya bunaldım.

Bankayi aradim kadin dedi not aldim 2 saat icinde temsilciniz sizi arayacak.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,549
7,221
113
kanka 2 taksit ödemediğin için temerrüde düşmüşsün muacciliyet ihbarı da bankanın sana 30 gün daha yani 90 günü doldurmak için son uyarısı gibi bişey banka yetkilisi ile durumunu konuş. 30 gün içinde asgarisini taksit taksit yada halledersen bi anda yatır. şuan yatırdığını geri çekemezsin haberin olsun

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
864
397
63
kanka 2 taksit ödemediğin için temerrüde düşmüşsün muacciliyet ihbarı da bankanın sana 30 gün daha yani 90 günü doldurmak için son uyarısı gibi bişey banka yetkilisi ile durumunu konuş. 30 gün içinde asgarisini taksit taksit yada halledersen bi anda yatır. şuan yatırdığını geri çekemezsin haberin olsun
Dost yani son 30 günün içine mi girdik ? Banka bu mesajiyla onu mu hatırlatıyor ?

30 gün daha en az asgariyi ödemessen avukat icra yasal yollar başlıyoruz mu diyor?

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Dost yani son 30 günün içine mi girdik ? Banka bu mesajiyla onu mu hatırlatıyor ?

30 gün daha en az asgariyi ödemessen avukat icra yasal yollar başlıyoruz mu diyor?
Hayır asgari tutarı öde birşey olmaz ama kullanamıyorsun galiba asgari ödersen 2 ay üst üste

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,549
7,221
113

aynen öyle kanka normalde 2 ay ödemediğin zaman kredi kartı borcunun temerrüde düşüyor banka sana 30 günün kaldı haberin olsun yoksa 1 ay sonra seni icraya vericez diye bu uyarıyı gönderiyor. bankanın bütün borcu alma hakkı var şuan ama ödeyemeyeceğin için sen iyi niyetini göstermen lazım asgarisini ödeyerek. asgarisini ödedikten sonra kolaylık yapabilirler. açıkcası bankalar borcunu ödeyememeni daha çok ister. hem faiziyle alıyorlar geri hem de avukatları para kazanıyor o yüzden 1 ay içinde en azından asgarisini öde temsilcine birazdan konuşurken sor asgarisini ödersem sıkıntı olmayacağına dair bilgi al. çünkü namussuzların şuan tüm parayı alma hakkı doğdu bu ihbarla.

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
864
397
63
Hayır asgari tutarı öde birşey olmaz ama kullanamıyorsun galiba asgari ödersen 2 ay üst üste
Anladim dost. Yani yasal yollar devreye girmesinde karti kullanmayalim sorun değil. Yatiriyorum her gun zaten 300-500. 30 gun içinde odeyecem inşallah

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
864
397
63
aynen öyle kanka normalde 2 ay ödemediğin zaman kredi kartı borcunun temerrüde düşüyor banka sana 30 günün kaldı haberin olsun yoksa 1 ay sonra seni icraya vericez diye bu uyarıyı gönderiyor. bankanın bütün borcu alma hakkı var şuan ama ödeyemeyeceğin için sen iyi niyetini göstermen lazım asgarisini ödeyerek. asgarisini ödedikten sonra kolaylık yapabilirler. açıkcası bankalar borcunu ödeyememeni daha çok ister. hem faiziyle alıyorlar geri hem de avukatları para kazanıyor o yüzden 1 ay içinde en azından asgarisini öde temsilcine birazdan konuşurken sor asgarisini ödersem sıkıntı olmayacağına dair bilgi al. çünkü namussuzların şuan tüm parayı alma hakkı doğdu bu ihbarla.
Dost verdiğin bilgiler icin teşekkür ederim. 2 saat icinde arayacak temsilci. Dediğin gibi bilgi alacam odeyecem asgariyide

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Anladim dost. Yani yasal yollar devreye girmesinde karti kullanmayalim sorun değil. Yatiriyorum her gun zaten 300-500. 30 gun içinde odeyecem inşallah
Ödeme yapan adama kimse birşey yapmaz eline ne geçiyorsa yatır temsilci aradığında işten çıkarıldığını falan söyle banka larla asla kötü olmayın şu ekonomide bazen can suyu olur

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
388
109
43
Asgari öde normal sürece gecikme durumu kalkar . Ama full bakiye ödersen kart kullanıma açılır. Belki banka politikasına bağlı asgari ödersen yüzde 0.01 açılır. Tanıdık var ise asgari öde yanına git genel müdürlük mesajlaşma yapar limit açılır . ✌

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,549
7,221
113
Dost verdiğin bilgiler icin teşekkür ederim. 2 saat icinde arayacak temsilci. Dediğin gibi bilgi alacam odeyecem asgariyide
kanka valla öde ben garanti ile avukatlık oldum 2019da düşmüyorlar yakandan. bi de taahüt verme gafletine düşmüştüm o zaman. her ay ödeme yapman şarttı ödeyeemzsen direkt hapis cezası vardı sike sike ödettirdiler kısaca :D

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,919
5,529
113
Kral asgariyi ode sorun olmaz sonra tekrar acilir nakite alisverise

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
864
397
63
kanka valla öde ben garanti ile avukatlık oldum 2019da düşmüyorlar yakandan. bi de taahüt verme gafletine düşmüştüm o zaman. her ay ödeme yapman şarttı ödeyeemzsen direkt hapis cezası vardı sike sike ödettirdiler kısaca :D
Dost simdi aradi kadin bankadan. Dediğin gibi. Son 30 gun 3.doneme girdiniz asgari odemeniz lazim dedi. Dedim işten çıkarıldım para buldukça yatırıyorum dedim. Evet görüyorum net tarih veremezmisiniz dedi.

Veremem dedim. En yakin zamanda odeyecem dedim. En azindan asgariiyi odersek sorun yok onu net şekilde soyledi.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,549
7,221
113
Dost simdi aradi kadin bankadan. Dediğin gibi. Son 30 gun 3.doneme girdiniz asgari odemeniz lazim dedi. Dedim işten çıkarıldım para buldukça yatırıyorum dedim. Evet görüyorum net tarih veremezmisiniz dedi.

Veremem dedim. En yakin zamanda odeyecem dedim. En azindan asgariiyi odersek sorun yok onu net şekilde soyledi.
iyi kanka asgari ödenirse sıkıntı olmuyorsa 3 hafta içinde taksit taksit çözmeye çalış allah kolaylık versin

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,512
368
83
asgariyi öde kartın açılır açılmazsa tamamını ödersin açılır