- 448
- 276
- 63
Benim kamillere dişi kuş aldim,ucmayı bilmiyor duvardan duvara çarpa çarpa gözü kanlandı nasıl geçer bu ?
Ekli dosyalar
-
737.4 KB Görüntüleme: 55
-
815.8 KB Görüntüleme: 54
Bu papağana benziyo😆Benim kamillere dişi kuş aldim,ucmayı bilmiyor duvardan duvara çarpa çarpa gözü kanlandı nasıl geçer bu ?
Yavruysa ucmayi bilmez benimde var 1 tane oda bilmiyordu ucmayi ogrendi hata cok cabuk konusmayada basladi.ama senin kusun durum hic iyi gozukmuyor kardes.saglam vurmus o duvara.gozu kanlanmakdan ziyade mikrop kapmaya baslamis gibi duruyorBenim kamillere dişi kuş aldim,ucmayı bilmiyor duvardan duvara çarpa çarpa gözü kanlandı nasıl geçer bu ?
BenBenim kamillere dişi kuş aldim,ucmayı bilmiyor duvardan duvara çarpa çarpa gözü kanlandı nasıl geçer bu ?
Ekstrabet mi verdi ödeme karşılığındaBenim kamillere dişi kuş aldim,ucmayı bilmiyor duvardan duvara çarpa çarpa gözü kanlandı nasıl geçer bu ?
Buyrun
Sana marazlı kuşu kakalamışlar.Benim kamillere dişi kuş aldim,ucmayı bilmiyor duvardan duvara çarpa çarpa gözü kanlandı nasıl geçer bu ?
Hee nerden bildin 🫠🫠🫠Ekstrabet mi verdi ödeme karşılığında
Aksam çalışıyordu bu 😬😬😬Sana marazlı kuşu kakalamışlar.
Ben besliyorum Dostum kanlanmasi ayri olay bide mikrop kapmis. Gozu kor bile olur mudahale edilmezse. Yazik gunah oda can goturcbi veterinere kendi kendine gecmez o cok masraf degil zaten vicdanen rahat edersn gotur kanka veterinereBenim kamillere dişi kuş aldim,ucmayı bilmiyor duvardan duvara çarpa çarpa gözü kanlandı nasıl geçer bu ?
Aradımda adam saat 2 de gelicekmis hani ufak birsey mi diye sormustumcidden buradan birinin verdiği tavsiyeyi mi uygulayacaksın veterinere götür geç olmadan
Hic ufak bisey degil dostum kesin veterinere goturmen lazm adam gelir gelmez dakika kaybetmeden goturAradımda adam saat 2 de gelicekmis hani ufak birsey mi diye sormustum
parmağını falan hareket ettir bakışları nasıl ona bir bak damla verecek büyük ihtimalAradımda adam saat 2 de gelicekmis hani ufak birsey mi diye sormustum