Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muhammed Yakut Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
809
113
Beyler bu adamın konuşmalarını dinleyen olmuştur olmamıştır bilmiyorum. İzleyen biri varsa tüm video arşivini atabilir mi? Bu söylenenler boş beleş şeyler değil 2. 3. 4. ve 5. Bölümleri bulamadım, Allah ülkemiz hakkında hayırlısı eylesin.

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,390
28,118
113
Video içeriği ne knk ilk defa duydum.iyimi kötümü nedir

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
809
113
Video içeriği ne knk ilk defa duydum.iyimi kötümü nedir
Kanka ülke bakanları liderleri geçmişte olan olaylar vs. Hepsi var. İfşaliyor ve ben yalan olmadığına inanıyorum. Çünkü bu adamla röportaj yapan gazeteci tutuklanmış. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Arsenal

North London
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,374
1,094
113
kendisi kendi ağzıyla videolarda söylediği üzere hkümeti ve bakanları suçluyor. Ve ağzından çıkan laflar şöyle , ben vardım o operasyonların başında ben. Yani bu adam üstünden kaçak eroin uyusturucu kokain her şey geçiyordu. Aşiret çocuğu diyarbakırlı. Kendisine sorsak şimdi asla ama asla haram lokma yediğini kabul etmez. Fakat bu kirli işlerin içinde olup temiz kalmak imkansızdır. 10 küsür sene hapis yatmış 17 ayrı suçtan hüküm giymiş. Söylediklerinde doğruluk payı ne derseniz %99.9 doğru. Zaten Sedat peker video serisinde 1 tane bakan çıkıp bunlar yalan ispatlasın diyemedi. Soylunun karizma gitti orada. Her neyse. Seçim öncesi hükümet aleyhinde iddialar bunlar. Ben bir muhalifim. Bu ülkeyi bu hale getiren zat-ı muhteremin tez vakitte hesabı kesilip 15 mayısta onsuz bir sabaha uyanmak istiyorum. İnce ince geleceğiz inşallah o günlere.

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,087
3,330
113
İkinci Sedat Peker olayı hükümettin pisliklerini deşifre ediyor olay bu

Okndrms933

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,017
860
113
Kurtlar vadisinde ormanlik alanda silahlarin gömülü olduğu sahne vardi. 2 ay sonra gerçek oldu. Yani bazi insanlar bazi şeyleri biliyor. Bu hükümetin yemediği yek bok benimki. Dicek bisey yok kendimiz ettik kendimiz bulduk

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,683
17,010
113
Naçizane fikrim, bu ülke ancak uzun süreli ve etkili bir eğitim planıyla düzelir. Istediğin kadar bu adamlara ceza ver, as, kes, biç. Ilerde yine olacak bu durumlar. Şu açıklamalar bir avrupa ülkesinde yapılsa emin olun halk sokağa çıkar ve o politikacıları yemeye çalışırdı. Çünkü kendisinin, kendi gücünün ve haklarının farkında bir toplum olunca böyle oluyor. Acayip derecede bastırılmış, korkutulmuş bir halkız şuan. Binlerce insan ölüyor ve birileri çıkıp sadece kader diyerek görevine devam edebiliyor bu ülkede. Umarım canım ülkem bir gün siyasetçilerin kutsal kişiler değil de kendi oylarıyla seçtiği birer hizmetkâr olduklarını anlayacak noktaya varır. Bu da ancak ve ancak eğitimle mümkündür. Şuanki eğitim sistemi sadece öğretiyor, eğitemiyor maalesef

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
413
395
63
hep açıklayacağım edeceğim diyor ama fazla uzattı bence bişey varsa çık söyle abi

irrest1ble

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
875
113
Kendisinin hesabı Türkiye'de engellendi diye biliyorum. Bu sebeple göremiyor olabilirsin videolarını. Şimdi kontrol edince kanalda gözükmüyor ki dns ayarı var bende. @muhammedyakutresmi kanalında bütün videoları var.

Söylediklerine gelirsek muhtemelen doğrudur. Bu ülkede kimlerin neler yaptığını aklı başında herkes görüyor. Bu kişinin Diyarbakır'da bilinen bir aşiretten olduğu söyleniyor. Yukarıda bir arkadaş söylemiş Serdar Akinan tutuklandı bu adamla röportaj yaptığı için. Hem de şafak baskınıyla tutuklandı, Vatan Emniyet'e götürüldü ki geçmiş dönemde Vatan Emniyet'te neler yapıldığını araştırırsanız neler görürsünüz. Bir muhalif olarak görüşü ne olursa olsun insanların zihniyetinin değişmesi gerekiyor. Herkes birbirini dolandırma peşinde, kimin parasına nasıl çökerim derdinde. Ülkemizin ileri gitmesi için yapılması gereken şeyler çok basit aslında. Bağımsız bir yargı sistemi olacak. Eğitimi kaliteli hale getireceksin. Üretimi teşvik edeceksin. Bunları yaparsan güven ortamı gelişecek ve yatırımcıları kolaylıkla çekebileceksin. Unutmadan şu düzensiz göçü önleyeceksin arkadaş. Sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş elini kolunu sallayan geçiyor. Göç alacaksan Kanada gibi yapacaksın. Kalifiye eleman alıyor adamlar. 1-5-10 yıllık ihtiyaç planlarını yapıyorlar ona göre hangi alanda ihtiyaç varsa kalifiye elemana veya üst düzey birisine onları ülkeye alıyorlar.

tug0000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
260
116
43
kendisi kendi ağzıyla videolarda söylediği üzere hkümeti ve bakanları suçluyor. Ve ağzından çıkan laflar şöyle , ben vardım o operasyonların başında ben. Yani bu adam üstünden kaçak eroin uyusturucu kokain her şey geçiyordu. Aşiret çocuğu diyarbakırlı. Kendisine sorsak şimdi asla ama asla haram lokma yediğini kabul etmez. Fakat bu kirli işlerin içinde olup temiz kalmak imkansızdır. 10 küsür sene hapis yatmış 17 ayrı suçtan hüküm giymiş. Söylediklerinde doğruluk payı ne derseniz %99.9 doğru. Zaten Sedat peker video serisinde 1 tane bakan çıkıp bunlar yalan ispatlasın diyemedi. Soylunun karizma gitti orada. Her neyse. Seçim öncesi hükümet aleyhinde iddialar bunlar. Ben bir muhalifim. Bu ülkeyi bu hale getiren zat-ı muhteremin tez vakitte hesabı kesilip 15 mayısta onsuz bir sabaha uyanmak istiyorum. İnce ince geleceğiz inşallah o günlere.
zaten sen onun'la 15 mayısa uyanırsan dolar bir hafta sonra 25 kimse kirasını veremez. gerisini söylemiyorum hüsrannn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...