- 9,269
- 4,799
- 113
İçiyoruz muro sen ne yapıyorsunNe oluyor burada
İçiyoruz muro sen ne yapıyorsunNe oluyor burada
Amk 3 mesajin var sikecek adam ariyorsunBeyler 500 kazandim yuz yatirim sarti var 5 dskikaligina 100 lira atabilcek varmi geriye 200 olarak doneyim be cekemiyorum parayi acill
100 liranin neyini sikeyim bilader ne alakasi var amkAmk 3 mesajin var sikecek adam ariyorsun
Ddd100 liranin neyini sikeyim bilader ne alakasi var amk
Saglik olsun knkDdd
Bu msjina bayağı güldüm,,düşündüm harbiden dikilecek bir yanı yok ....100tlye bı cigara bı çakmak anca alınır..olsa şuan atardım ben sana,,ister dik parayı ister çekimini yap diye )
Ama harbi olmayınca olmuyor MK.
Kanka deyisine sana para bulmak şart oldu,,gençlerle genç olmak beni dinç tutuyor yegen...bı bakinayim sağa sola diyecemde herkes uyuyor bende yatcam şimdi..akşama kadar cekemezsen ,bulursam yazarim.Saglik olsun knk
Özür dilerim abim yaşının buyuk olduğunu tahmin edemedim aksama muhtemelen cekmis olurum ben sana bi paket sigara ismarlarim uygunsa 😄Kanka deyisine sana para bulmak şart oldu,,gençlerle genç olmak beni dinç tutuyor yegen...bı bakinayim sağa sola diyecemde herkes uyuyor bende yatcam şimdi..akşama kadar cekemezsen ,bulursam yazarim.
Ben sigara içmiyorum ,tütün içiyorum şuan iki paket var sağolasın...sen yeterki çekimini yap kardeşim tesekkurlerimi sunuyorum..Özür dilerim abim yaşının buyuk olduğunu tahmin edemedim aksama muhtemelen cekmis olurum ben sana bi paket sigara ismarlarim uygunsa 😄
Bakalım hayırlısıyla bulabilirsem bi 100 luk abiBen sigara içmiyorum ,tütün içiyorum şuan iki paket var sağolasın...sen yeterki çekimini yap kardeşim tesekkurlerimi sunuyorum..
Günaydn can rıdomGünaydın dostlar
Nerden senAynen valla bizi bu saatte uyutmayan hayatın aw
İyi akşamlar arkadasim ridooGünaydın dostlar
Murooooomİyi akşamlar arkadasim ridoo
Heyt be arkadaşım Muroİyi akşamlar arkadasim ridoo