- 27,318
- 11,762
- 113
Burada o kadar insan var bu gizlilik hatasını nasıl düzeltirim onu bilen yok mu Allah'ını seven söylesin bak Kandil
Bol sans aga vur kır geç gelOo acil dedi durum ciddi dur la bı siteye para atalim işten yeni geldim ufaktan başlayalım bari !
Yani tam olarak anlamadım ama ne yapmam gerekiyor dost yapalım sen ne dedin de yapmadık@Beşiktaş agacim bilmiyorum yapabilirmsn de sadece rica @Muroo1988 benim için rakam önemli değil şans altyapisi yapma imkanın varmi be ferom bugün harbiden olmadı onun ya
Ya o gün bir muhabbet oldu burada yemin ediyorum Çok İçim gitti ya ona yazdım da uyumuş uyuya kalmışFerom candır ya aga şimdi hemen adimlari yapar gelir agam
Cano tam basdan anlatsana sıkıntıyı bidahaBurada o kadar insan var bu gizlilik hatasını nasıl düzeltirim onu bilen yok mu Allah'ını seven söylesin bak Kandil
Roll basarili olursa agam senin murom hazır 7/24Yani tam olarak anlamadım ama ne yapmam gerekiyor dost yapalım sen ne dedin de yapmadık
La kaç kere yazacağız sana allam ya komple mevzunun çocukluğuna kadar yazdım okumayacaksan niye yazdiriyorsun dostBurada o kadar insan var bu gizlilik hatasını nasıl düzeltirim onu bilen yok mu Allah'ını seven söylesin bak Kandil
Bende jojo ya girerken böyle diyor ilk defa başıma geldi bilen varmıBurada o kadar insan var bu gizlilik hatasını nasıl düzeltirim onu bilen yok mu Allah'ını seven söylesin bak Kandil
Ya mesela jojobet matbet Pusula bunlara giriş sağlıyorum ya normal Google'dan da Maçkolik'e giriş sağlıyorum hep giriyordum böyle bu şekilde şimdiye kadar 3 gün öncesine kadar şimdi gizlilik hatası veriyor bu betkolik midir ne sitesidir namussuz yanlışlıkla Android sistemi indiriyorsun ya bu şeyi programı sistemini Elim çarptı indirdi sildim ondan sonra böyle olduCano tam basdan anlatsana sıkıntıyı bidaha
Puhahahha ya fero😂😂😂 @Muroo1988 muromun unutkanligi varLa kaç kere yazacağız sana allam ya komple mevzunun çocukluğuna kadar yazdım okumayacaksan niye yazdiriyorsun dost
Vallahi Görmedim ya onu etiketleyip bu alta doğru alsana nerede bakıyorum bulamadım onuLa kaç kere yazacağız sana allam ya komple mevzunun çocukluğuna kadar yazdım okumayacaksan niye yazdiriyorsun dost
Direk ona yaptıralım o zaman dost ben yaşlı adamim niye beni yoruyorsunuzRoll basarili olursa agam senin murom hazır 7/24
Sen fix yaz en iyisi para yokken sen sen değilsinVallahi Görmedim ya onu etiketleyip bu alta doğru alsana nerede bakıyorum bulamadım onu
Agacim feornun dediği gibi sil geçmişi felan bitane birsey bırakma sonra yeniden başlat ha gene olmadı telefonu fabrika ayarlarına döndür agaYa mesela jojobet matbet Pusula bunlara giriş sağlıyorum ya normal Google'dan da Maçkolik'e giriş sağlıyorum hep giriyordum böyle bu şekilde şimdiye kadar 3 gün öncesine kadar şimdi gizlilik hatası veriyor bu betkolik midir ne sitesidir namussuz yanlışlıkla Android sistemi indiriyorsun ya bu şeyi programı sistemini Elim çarptı indirdi sildim ondan sonra böyle oldu
@Muroo1988 murom haydi bakalım gerisi sendeSen fix yaz en iyisi para yokken sen sen değilsin
Fabrika ayarlarına geri dönersem her şey silinecek bu sefer Sıkıntı oradaAgacim feornun dediği gibi sil geçmişi felan bitane birsey bırakma sonra yeniden başlat ha gene olmadı telefonu fabrika ayarlarına döndür aga
Kanka resimler vs özel varsa google fotogaraflarayedekle öyle yapFabrika ayarlarına geri dönersem her şey silinecek bu sefer Sıkıntı orada
Amin..yüreğine sağlık kardeşim..Rabbim ıslah etsin bizleri,,başka diyecek söz bulamıyorum (@Muroo1988 @Ugurr @Novasky @Abuzerkömürcü @aSiRuH06 @Balporsugu @Fterim1905 @Shellac @Daimon @Emrah1313 @Gfbridvan1907 @WiTz @Beşiktaş @Rogue @Ümitoloji @BORDOMAVİ @Hayat1kumar @dost @RüyaSenem @JoeQuanqa @mucahit53 @Exelans2000 @Müslüm75 @Enişte @Başkan
@Gokhandgnc35
Cümleten gardaslarimin yönetimimizin dayilarimizin abilerimizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller.Unuttuklarim varsa affola.
Dost oku bak bir daha yazmam.... Google yada hangi tarayıcı kullanıyorsan tarayıcı geçmişini cerezlerle birlikte sil komle sonra hiçbir siteye girmeden telefonu resetle(kapatıp yeniden ac)Fabrika ayarlarına geri dönersem her şey silinecek bu sefer Sıkıntı orada
Fabrika ayarlarına donemene gerek yok dedigimi yap hiçbir silinmeyecekDost oku bak bir daha yazmam.... Google yada hangi tarayıcı kullanıyorsan tarayıcı geçmişini cerezlerle birlikte sil komle sonra hiçbir siteye girmeden telefonu resetle(kapatıp yeniden ac)