Erkan Veyseloğlu'yla Arturas Milaknis'i karşılaştırmak gibi birşey olmuş dostum yaptığın.O Beşiktaş maçında ki dönüşümüz tabi ki harika ama o dönüşün asıl sebebi Beşiktaş'ın saçma sapan hataları.Bahsedilen maçta Zalgris'in yanlış oynadı diyebileceğim oyunu yok nerdeyse.Tamamen taktikler çarpıştı,avrupa basketbolunun zirvesiydi bu maçın kalitesi ve böyle bir maçta,böyle bir farktan dönüp kazanabilmek Beşiktaş galibiyetinden tabi ki daha değerli.Kör fanatik olmayan,Türkiye'de Fenerbahçe dışında ki büyük takımlara aşırı nefret beslemeyen tüm Fenerbahçeliler aynı düşünür..dayı benım efsana dönuş budur ustunede bılmem
Son çeyrek Obra 4 gard a dönüp Rus ruleti oynadı patlattı Kaunası ama elimizde de patlayabilirdi. Efsane hoca tek kelimeyleErkan Veyseloğlu'yla Arturas Milaknis'i karşılaştırmak gibi birşey olmuş dostum yaptığın.O Beşiktaş maçında ki dönüşümüz tabi ki harika ama o dönüşün asıl sebebi Beşiktaş'ın saçma sapan hataları.Bahsedilen maçta Zalgris'in yanlış oynadı diyebileceğim oyunu yok nerdeyse.Tamamen taktikler çarpıştı,avrupa basketbolunun zirvesiydi bu maçın kalitesi ve böyle bir maçta,böyle bir farktan dönüp kazanabilmek Beşiktaş galibiyetinden tabi ki daha değerli.Kör fanatik olmayan,Türkiye'de Fenerbahçe dışında ki büyük takımlara aşırı nefret beslemeyen tüm Fenerbahçeliler aynı düşünür..
Harika hoca ve harika da bir insan.Böylesi bir daha bizim görebileceğimiz zaman diliminde denk gelmez.Çok şanslıyız çook.Son çeyrek Obra 4 gard a dönüp Rus ruleti oynadı patlattı Kaunası ama elimizde de patlayabilirdi. Efsane hoca tek kelimeyle
Milano en az 6,5 handikap yapardaçka-milan maçı ne olur? tahmin varmı?
başa koymuşsunda sonra sansürü geri kaldırmışsın hocam ahahaadmın bak kendı küfürüme kendım sansur koydum sakın banlama benı şu siktıgım yunan gavatları yuzünden
Zaten vesely yok moralim bozukyukarda küfür ettım aşagıda ünvan verdım. ünvana bişey demez bence admin iyi adamdır
Maçkolik uygulamasında yazıyor da bu ödül 20 kişiye verilcekti 27 kişi jokic demiş acaba en çok jokic atsa kıyak yapılıp 27 kişiye de verilmez mi spin @Blue's ??Beyler baskette canlı sayıların kimin attığını nerden bakabiliriz