- 86,952
- 66,425
- 113
Yok reis ne mutlusu her şey para değil hayatta.. insanın özel hayatı sağlığı her şeyi var şahsen pek mutlu olduğum söylenemez.Şöyle kiiiii
@erhanbey22 @Galatasaray571 @Kotucocuk @ceco2486 @Distin @44erman44 @erikabella
Halinizden memnun ve mutlu musunuz dostlar
Mutluluk hem kolay hemde zordur dostYok reis ne mutlusu her şey para değil hayatta.. insanın özel hayatı sağlığı her şeyi var şahsen pek mutlu olduğum söylenemez.
Mutluyum dost hayat guzel😂Şöyle kiiiii
@erhanbey22 @Galatasaray571 @Kotucocuk @ceco2486 @Distin @44erman44 @erikabella
Halinizden memnun ve mutlu musunuz dostlar
Geçen başkanla konuşmuştuk biraz o biliyor bazı şeyleri. Burda 3-5 kişi kendi hâlimizde gülüp eğlenmeye çalışıyoruz napalım mecburuz buna. Şahsıma olsa eyvallah burda anneme babama söven insanların ve buna destek veren bazı üyelerin özel hayatımda neler yaşadığımı bilmeden..neyse Allah düşmanıma acı yaşatmasın diyorum hep... Burda iki üç gülüyorsak gülmeye eğlenmeye ihtiyacımız olduğu için. BURda mutlu olmaya çalışıyoruz. Mutlu görünmeye çalışıyoruzMutluluk hem kolay hemde zordur dost
hiç kimse bir birinin hayatını tam olarak bilemez, neler yaşadığını bilemez.
lakin bazen ufak şeylerde bile mutlu olabiliriz,
umursamaz olabiliriz,
görmezden gelebiliriz,
sorunları kafamıza takmayabiliriz,
fazla düşünce fazla stres yaşamadan günü geçirirsek mutluyuzdur.
Bu saydıklarım tam tersini yaparsak ta mutlu değilizdir.
Allah iyilik versin dostMutluyum dost hayat guzel😂
Cümlemize😂Allah iyilik versin dost
Seni seviyoruz kardeşim her daim yanındayız biliyosunBurda @Shellac @emreyagmur @Galatasaray571 ve @murat8252 bi kelimesi mutlu etmeye değer dostlar edindim abiler edindim. Forumu bu yüzden çok seviyorum he bi de @Başkan unutmayayım
doğruya doğru, yanlışa yanlış deriz dostBurda @Shellac @emreyagmur @Galatasaray571 ve @murat8252 bi kelimesi mutlu etmeye değer dostlar edindim abiler edindim. Forumu bu yüzden çok seviyorum he bi de @Başkan unutmayayım
Aynen öyle dost her halimize şükürCokta mutlu sayilmayiz ama hayatimizi kendimiz guzellestirmeye calisiyoruz herseye pozitif bakarak @Shellac hayat herseye ragmen güzel daha iyi sartlar imkanlar olabilirdi ancak welcomede turkey yapacak birsey yok