- 1,460
- 613
- 113
Tebrikler...biz daha tirnagini kesemiyoruz )Sonunda be 300 lira yatırdım 5000 binlira talep verdimEkli dosyayı görüntüle 84708
Kardeş inabırmsn iki aydır üzerimde şnasızlık vardı ama bi yatırıyım dedim 300 lira ligthn rulete girdim 300 katı yakaladm 5 bin olduTebrikler...biz daha tirnagini kesemiyoruz )
Sayın adminimin izni olursa 5 kişiye 50 şer lira vermeknistiyorum
[/QUOT. Tebrikler
Ozman sayın adminimin iznide olursa 5 kişiye 50 şer lira sayın admin siz yapın çekilişi
Millet uyuyodur simdi sen onden akıt gelsin oyleyse
Sayın adminimizde uyuyo heralde çekiliş olursa öğlen 12.00 da bitsin
Adminler çekiliş yapsın tabiki de şu iki kardeşini görürsen sevinirimSayın adminimizde uyuyo heralde çekiliş olursa öğlen 12.00 da bitsin
kazancın daim olsun üstad umarım bir gün bana da denk gelir böyleSonunda be 300 lira yatırdım 5000 binlira talep verdimEkli dosyayı görüntüle 84708
Tebrikler kardes cok yüklenme buda gitmesin güle güle harcaSonunda be 300 lira yatırdım 5000 binlira talep verdimEkli dosyayı görüntüle 84708
Tebrikler dostum çekimin gerçekleştiğinde 5 Kişiye 50 TL şeklinde çekiliş yaparızSayın adminimizde uyuyo heralde çekiliş olursa öğlen 12.00 da bitsin
üstad para 50 şer tl ye dedin ya umarım bana çıkar çok ama çok ihtiyacım var gerçekten deSaolun kardeşlerim
İyi olurTebrikler dostum çekimin gerçekleştiğinde 5 Kişiye 50 TL şeklinde çekiliş yaparız