- 14,192
- 7,739
- 113
1.5 km uzaklikta bulunmuş malesef, bakalım adlî tıpa götürüldü, altından neler çıkacak acaba?
1.5 km 10 gündür dünya ekip ne bok yedi bulamadı Allah aşkına ya amcası piç kurusu yaptı zaten ortada herşey narin annesiyle ilişki yaşıyormuş kız görmüş kimseye demesin diye kızı ortadan kaldırmış şerefsiz dünyada karı mı bitti kardeşinin namusuna göz koyuyorsun allah sonumuzu hayır etsin yemin ediyorum1.5 km uzaklikta bulunmuş malesef, bakalım adlî tıpa götürüldü, altından neler çıkacak acaba?
simdi bunlari dilim dilim dograyip insanlara muhtac bi sekilde yasama birakacaksin ki bidaha ayni seyler yasanmasin bunlar kacinci olaylar boyle narin ilk degil son da olmayacak dost kendi adaletimizimi saglayalim ne istiyorlar1.5 km 10 gündür dünya ekip ne bok yedi bulamadı Allah aşkına ya amcası piç kurusu yaptı zaten ortada herşey narin annesiyle ilişki yaşıyormuş kız görmüş kimseye demesin diye kızı ortadan kaldırmış şerefsiz dünyada karı mı bitti kardeşinin namusuna göz koyuyorsun allah sonumuzu hayır etsin yemin ediyorum
kaderden imandan cikti bu olay dostBu neyin sınavıydı ki bu çocuğa böyle bir ölüm reva oldu ? Ben artık her şeyi sorguluyorum artık imtihanmış yok efendim kaderi buymuş hikayeleri benim öfkemi dindirmiyor
Sen nerden duydun, annesıyle ılıskı yasıyormus dıye1.5 km 10 gündür dünya ekip ne bok yedi bulamadı Allah aşkına ya amcası piç kurusu yaptı zaten ortada herşey narin annesiyle ilişki yaşıyormuş kız görmüş kimseye demesin diye kızı ortadan kaldırmış şerefsiz dünyada karı mı bitti kardeşinin namusuna göz koyuyorsun allah sonumuzu hayır etsin yemin ediyorum
Caydırıcı ceza olmadığı için bu tür olaylar son bulmuyor . Her zaman söylüyorum hakiki adalet sokaktadır. O klima altında cübbeyle oturup kafasına göre ceza verenlerde değilsimdi bunlari dilim dilim dograyip insanlara muhtac bi sekilde yasama birakacaksin ki bidaha ayni seyler yasanmasin bunlar kacinci olaylar boyle narin ilk degil son da olmayacak dost kendi adaletimizimi saglayalim ne istiyorlar
Biliyorum dostum genelde öyle deyip geçiştiriyorlar. Nice böyle masum melekler yok olup gittikaderden imandan cikti bu olay dost
Büyük ihtimal sonradan oraya getirdiler cesedi yoksa arama ekibi bulurdu çoktan1.5 km 10 gündür dünya ekip ne bok yedi bulamadı Allah aşkına ya amcası piç kurusu yaptı zaten ortada herşey narin annesiyle ilişki yaşıyormuş kız görmüş kimseye demesin diye kızı ortadan kaldırmış şerefsiz dünyada karı mı bitti kardeşinin namusuna göz koyuyorsun allah sonumuzu hayır etsin yemin ediyorum
aynen oyle hala daha gidiyorBiliyorum dostum genelde öyle deyip geçiştiriyorlar. Nice böyle masum melekler yok olup gitti
Dünya ayağa kalktı be reis takip etmiyon mu hiç bişeyi amcasını içeri aldılar 4 gün oldu o şerefsiz bunun vebalini nasıl ödücek kardeşinin yüzüne nasıl bakcak görmüyon mu kameralara hep babası gözüküyor babası konuşuyor annesini gördün mü sen hiç hayır amcası itiraf etmiş herşeyi o kadın çocuklarının yüzüne nasıl bakcak eşinin çok kötü bi durum Allah düşmanıma vermesin böyle bi durumSen nerden duydun, annesıyle ılıskı yasıyormus dıye
Zanlı olan amca telefonundaki tüm aramaları sms leri ve whatsapp mesajlarını olaydan hemen sonra özel bir programla silmiş. Tahmini olarak da amcanın anne ile ilişkisi rivayeti var odur sanırım.Sen nerden duydun, annesıyle ılıskı yasıyormus dıye
Yani bu işte bi terslik var 10 gündür dünya yeri aradınız kaç bin ekip ile 1.5 km öteye bakmadınız mıBüyük ihtimal sonradan oraya getirdiler cesedi yoksa arama ekibi bulurdu çoktan
İdam olcak açık ve net söylüyorum idam başka yolu yokCaydırıcı ceza olmadığı için bu tür olaylar son bulmuyor . Her zaman söylüyorum hakiki adalet sokaktadır. O klima altında cübbeyle oturup kafasına göre ceza verenlerde değil
Ölüm böyle şerefsizlere ödüldür dostum yok öyle öldürüp kurtarmakİdam olcak açık ve net söylüyorum idam başka yolu yok
Oralara zaten daha evvelden bakıldı, yeni bırakıldı ceset çuvalla diyorlar, dediğin ilişkide doğru olabilir,hep bi soru işareti1.5 km 10 gündür dünya ekip ne bok yedi bulamadı Allah aşkına ya amcası piç kurusu yaptı zaten ortada herşey narin annesiyle ilişki yaşıyormuş kız görmüş kimseye demesin diye kızı ortadan kaldırmış şerefsiz dünyada karı mı bitti kardeşinin namusuna göz koyuyorsun allah sonumuzu hayır etsin yemin ediyorum
İdam kurtuluşu olur ömrünün sonuna kadar hapiste oldurmeyecek şekilde işkenceden geçirilmeliİdam olcak açık ve net söylüyorum idam başka yolu yok
O kim la ?1.5 km uzaklikta bulunmuş malesef, bakalım adlî tıpa götürüldü, altından neler çıkacak acaba?