Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Narin'in Cesedi Bulundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,848
1,025
113
1.5 km uzaklikta bulunmuş malesef, bakalım adlî tıpa götürüldü, altından neler çıkacak acaba?
1.5 km 10 gündür dünya ekip ne bok yedi bulamadı Allah aşkına ya amcası piç kurusu yaptı zaten ortada herşey narin annesiyle ilişki yaşıyormuş kız görmüş kimseye demesin diye kızı ortadan kaldırmış şerefsiz dünyada karı mı bitti kardeşinin namusuna göz koyuyorsun allah sonumuzu hayır etsin yemin ediyorum

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,287
4,634
113
Bu neyin sınavıydı ki bu çocuğa böyle bir ölüm reva oldu ? Ben artık her şeyi sorguluyorum artık imtihanmış yok efendim kaderi buymuş hikayeleri benim öfkemi dindirmiyor

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,941
1,514
113
1.5 km 10 gündür dünya ekip ne bok yedi bulamadı Allah aşkına ya amcası piç kurusu yaptı zaten ortada herşey narin annesiyle ilişki yaşıyormuş kız görmüş kimseye demesin diye kızı ortadan kaldırmış şerefsiz dünyada karı mı bitti kardeşinin namusuna göz koyuyorsun allah sonumuzu hayır etsin yemin ediyorum
simdi bunlari dilim dilim dograyip insanlara muhtac bi sekilde yasama birakacaksin ki bidaha ayni seyler yasanmasin bunlar kacinci olaylar boyle narin ilk degil son da olmayacak dost kendi adaletimizimi saglayalim ne istiyorlar

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
968
249
63
Sen nerden duydun, annesıyle ılıskı yasıyormus dıye

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,287
4,634
113
simdi bunlari dilim dilim dograyip insanlara muhtac bi sekilde yasama birakacaksin ki bidaha ayni seyler yasanmasin bunlar kacinci olaylar boyle narin ilk degil son da olmayacak dost kendi adaletimizimi saglayalim ne istiyorlar
Caydırıcı ceza olmadığı için bu tür olaylar son bulmuyor . Her zaman söylüyorum hakiki adalet sokaktadır. O klima altında cübbeyle oturup kafasına göre ceza verenlerde değil

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
686
113
Büyük ihtimal sonradan oraya getirdiler cesedi yoksa arama ekibi bulurdu çoktan

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,848
1,025
113
Dünya ayağa kalktı be reis takip etmiyon mu hiç bişeyi amcasını içeri aldılar 4 gün oldu o şerefsiz bunun vebalini nasıl ödücek kardeşinin yüzüne nasıl bakcak görmüyon mu kameralara hep babası gözüküyor babası konuşuyor annesini gördün mü sen hiç hayır amcası itiraf etmiş herşeyi o kadın çocuklarının yüzüne nasıl bakcak eşinin çok kötü bi durum Allah düşmanıma vermesin böyle bi durum

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,881
2,516
113
Zanlı olan amca telefonundaki tüm aramaları sms leri ve whatsapp mesajlarını olaydan hemen sonra özel bir programla silmiş. Tahmini olarak da amcanın anne ile ilişkisi rivayeti var odur sanırım.
Amca her ne kadar 380 mermi falan masalı anlatsa da aslı astarı mutlaka ortaya çıkacaktır.
Narin'im güzel kızım Allah rahmet eylesin...
Sözün bittiği yerdeyiz...

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
696
196
43
Farkı şeyler çıkabilir bir tarikat cemaat ilişkisi hükümet infial çıkmasın diye açıklamaya bilir artı aile içi aldatma filan olabilir gibime geliyor şahsi fikrim bu yönde eninde sonunda çıkacak 8 yaşındaki bir çocuk tan ne istediniz be kansizlar

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,192
7,739
113
Oralara zaten daha evvelden bakıldı, yeni bırakıldı ceset çuvalla diyorlar, dediğin ilişkide doğru olabilir,hep bi soru işareti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...