Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol NBA finali 4.Mac : Golden State Warriors - Toronto Raptors

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,149
154,285
113
NBA final serisinin üçüncü maçında, tarihinde ilk defa NBA finaline çıkan Raptors, son 4 yılda 3 şampiyonluk elde eden Warriors'a konuk oldu. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Raptors, rakibini 123-109 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti ve saha avantajını geri aldı.

Klan123

Her Zaman Zirvede Bırak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,526
955
113
Kolay Thompson Ve Kevin Durant Dönmezse 4-1 Biter

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,994
73,042
21,113
bu mac seriyi belirler :)

zlatan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,943
706
113
4.maçta Durant yok. İbre Torontoya dönse de Golden Statenin potansiyeli her şeye yeter..Golden State bey diyeceksiniz :)

Larksan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,053
239
63
Bende golden state warriors diyorum ama bi yandanda ilk finalinde şampiyon olmasını istiyorum raptorsun

etem06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
175
22
18
Beyler 3 maçta warriors thamson yoktu + toronto herhücümu sayıyla döndü ve çok şansada sayılar geldi kırılma anları hepilginç üçlükler ama bu maç golden evinde hayatta maçı vermez vermesi demek şampiyonluk gittiği anlamına gele bilir.
Onun için illagelde 1den 1 banko
Güzel maç olacağı şimdiden belli ;)

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,149
154,285
113
Beyler 3 maçta warriors thamson yoktu + toronto herhücümu sayıyla döndü ve çok şansada sayılar geldi kırılma anları hepilginç üçlükler ama bu maç golden evinde hayatta maçı vermez vermesi demek şampiyonluk gittiği anlamına gele bilir.
Onun için illagelde 1den 1 banko
seriye eşitlik gelmezse maç kopar zaten onun için maça asılması lazım State Warriors'un

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,673
6,736
113
günün bankosu golden bence klay geçen maç yoktu savunma hucum her yönde eksikliği yüksekti durant olmadan da kazandı warriors bugun de 15 farka kadar yolu var.

tuttur23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,490
482
83
ben torontonun şampiyon olmasını istiyorum golden çok şampiyon oldu yeter artık başka takımlar şampiyon olsun