Yok ta takımlar böyle ölümüne savunma yapması 24 sn ye full kullanması felan insani sinir ediyor bak miami ikinci çeyrek 58 attılar ilk çeyrek gelse ikinci çeyrekte onlara alacaktık ilk çeyrek 3 4 dk rahat boş gectiSende alt oyna o zaman dost
Aynen bende sevmem alt alıp böyle 2 3 dk kala misal 20 sayı var geldi atamazlar diyor çok kaybettimAlt tarzım değil gardaş
Ya kanka haklısın ama bi takım 6 ayda 81 maç oynuyor en kötü ortalama ayda 10 maçdan fazla Nba de her zaman sürpriz olur normal yani buYok ta takımlar böyle ölümüne savunma yapması 24 sn ye full kullanması felan insani sinir ediyor bak miami ikinci çeyrek 58 attılar ilk çeyrek gelse ikinci çeyrekte onlara alacaktık ilk çeyrek 3 4 dk rahat boş gecti
Ama eskiden bir gelenek vardı playoffa kadar herkes maçlara asilirdi simdi hiç hir iddiası kalmayan bu sezon takıma misal batı playoff garantilemiş takım vır savunma yapıyor aklın hayalin dururYa kanka haklısın ama bi takım 6 ayda 81 maç oynuyor en kötü ortalama ayda 10 maçdan fazla Nba de her zaman sürpriz olur normal yani bu
Bilmiyorum 81mac tamamda şike çok açık belliYa kanka haklısın ama bi takım 6 ayda 81 maç oynuyor en kötü ortalama ayda 10 maçdan fazla Nba de her zaman sürpriz olur normal yani bu
Usta dünyanın en çok izlenen organizasyonunda nasıl şike var diyorsun bende bunu anlamıyorum oyunculara oynatmiyorlar caylaklari deneyen bir portlant var mesela onlara imkan vermiyor tecrübeli takımlarBilmiyorum 81mac tamamda şike çok açık belli
Adı üstünde eskiden kankaAma eskiden bir gelenek vardı playoffa kadar herkes maçlara asilirdi simdi hiç hir iddiası kalmayan bu sezon takıma misal batı playoff garantilemiş takım vır savunma yapıyor aklın hayalin durur
Kardeşim molalarda dönüyor herşey ah o molalar varya molalarUsta dünyanın en çok izlenen organizasyonunda nasıl şike var diyorsun bende bunu anlamıyorum oyunculara oynatmiyorlar caylaklari deneyen bir portlant var mesela onlara imkan vermiyor tecrübeli takımlar
El salvador ligine oyna dostBilmiyorum 81mac tamamda şike çok açık belli
Moritanya futbola oynadım geldi tavsiye ederimEl salvador ligine oyna dost
En sevdiğim favori takımım policeMoritanya futbola oynadım geldi tavsiye ederim
Ne güzel poliçeden devamEn sevdiğim favori takımım police